«Dirty Dancing» 37 χρόνια μετά, ξανά

«Dirty Dancing» 37 χρόνια μετά, ξανά

Ένα sequel της ταινίας του 1987 δια χειρός Τζόναθαν Λεβάιν με την Τζένιφερ Γκρέι αναμένεται να δούμε μέσα στο 2024

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις πλέον χαρακτηριστικές ταινίες με χορό των 80s, μαζί με το «Footloose» και το «Flashdance», το «Dirty Dancing» κυκλοφόρησε το 1987 και η ιστορία αγάπης μεταξύ του Πάτρικ Σουέζ και της Τζένιφερ Γκρέι έγινε από τις αγαπημένες της εποχής στη μεγάλη οθόνη. 

Τώρα το «Dirty Dancing» ετοιμάζεται να επιστρέψει με ένα sequel που όπως όλα δείχνουν θα δούμε μέσα στο 2024. 

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το νέο αυτό πρότζεκτ πρόκειται να καθίσει ο Τζόναθαν Λεβάιν, που βρίσκεται πίσω από ταινίες όπως το «50/50» και το «Long Shot». Στη νέα αυτή ταινία θα επιστρέψει και η Τζένιφερ Γκρέι ως Φράνσις «Μπέιμπι» Χάουσμαν.

Η Lionsgate είχε ανακοινώσει ήδη από το 2020 την παραγωγή μιας νέας ταινίας «Dirty Dancing». Το sequel θα έχει επίσης τον ίδιο τίτλο, ενώ σε αυτό ο Λεβάιν συνυπογράφει επίσης το σενάριο με την Ελίζαμπεθ Τσόμκο και συμμετέχει επιπλέον στην παραγωγή. 

Δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά για το τι πρόκειται να δούμε στην επερχόμενη ταινία, όπως φαίνεται όμως σε αυτή θα ακουστεί μουσική και από την πρώτη ταινία. 

Μπορεί να μην έχουμε δει ως τώρα κάποιο sequel του «Dirty Dancing», έχουμε όμως δει το prequel «Dirty Dancing: Havana Nights» το 2004 αλλά και ένα τηλεοπτικό remake που κυκλοφόρησε το 2017. 

Με πληροφορίες από το Variety.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή