«South Park»: Έρχεται η τρίτη τηλεταινία στην πλατφόρμα Paramount+

«South Park»: Έρχεται η τρίτη τηλεταινία στην πλατφόρμα Paramount+

Οι θαυμαστές της σατιρικής animated σειράς «South Park», που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και διήρκησε 25 σεζόν, έχουν κάθε λόγο για να είναι χαρούμενοι καθώς η streaming υπηρεσία Paramount+ αναμένεται να κυκλοφορήσει μια νέα τηλεταινία

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι θαυμαστές της σατιρικής animated σειράς «South Park», που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και διήρκησε 25 σεζόν, έχουν κάθε λόγο για να είναι χαρούμενοι καθώς η streaming υπηρεσία Paramount+ αναμένεται να κυκλοφορήσει μια νέα τηλεταινία. 

Συγκεκριμένα, το φιλμ «South Park: The Streaming Wars» θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουνίου, ως μέρος μιας συμφωνίας ανάμεσα στους δημιουργούς Τρέι Πάρκερ και Ματ Στόουν με τη ViacomCBS για την κυκλοφορία 14 ταινιών. 

Το «Streaming Wars» είναι η τρίτη κατά σειρά ταινία στη συμφωνία, με μια τέταρτη να κυκλοφορεί αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. 
Μια περιγραφή που δημοσιεύει ο ιστότοπος The Hollywood Reporter, αναφέρει: «Ο Έρικ Κάρτμαν έρχεται σε σύγκρουση με τη μητέρα του, ενώ ξεσπά μια επική σύγκρουση και απειλεί την ίδια την ύπαρξη του South Park». Το πρώτο teaser του φιλμ διάρκειας 15 δευτερολέπτων, έχει ήδη κυκλοφορήσει. 

Το πρώτο φιλμ που δημιουργήθηκε για την τηλεόραση ονομάστηκε «Post Covid» και έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Νοέμβριο. Το δεύτερο ονομάστηκε «The Return of Covid» και προβλήθηκε τον Δεκέμβριο. 

Το «South Park» ανακοίνωσε πρόσφατα μια συναυλία για την 25η επέτειο, με ερμηνείες από τους Primus and Ween. Η ειδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Red Rocks στο Κολοράντο των ΗΠΑ, στις 10 Αυγούστου. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε στο σπίτι και θα παίξουμε στο Red Rocks, ένα μέρος που έγινε γνωστό για τη φιλοξενία θρύλων της μουσικής σκηνής», ανέφερε ανακοίνωση των Parker and Stone. 

Με πληροφορίες από το NME

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή