Το τρέιλερ του επόμενου «Mission: Impossible»

Το τρέιλερ του επόμενου «Mission: Impossible»

Ο Τομ Κρουζ μεταμορφώνεται και πάλι στον πράκτορα Ίθαν Χαντ και παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το «Mission Impossible - Dead Reckoning Part One»

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο Τομ Κρουζ έχει την τιμητική του τελευταία. Φυσικά, ο κύριος λόγος είναι το sequel του «Top Gun» που αποτελεί κι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα blockbuster για φέτος, ήδη πριν βγει στις αίθουσες. Φυσικά, σε αυτό παίζει ρόλο και η προβολή της ταινίας στο Φεστιβάλ των Καννών αλλά και η εμφάνισή του ηθοποιού στην Κρουαζέτ.

Πέρα όμως από την στολή του αεροπόρου Μάβερικ στο «Top Gun: Maverick», ο Τομ Κρουζ «φόρεσε την στολή» ενός ακόμα από τους πιο γνωστούς κινηματογραφικούς ήρωές του, που δεν είναι άλλος από τον Ίθαν Χαντ της σειράς ταινιών «Mission: Impossible».

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Τομ Κρουζ έχει γυρίσει ήδη τις δύο επόμενες ταινίες της σειράς, όμως, όπως πολλές άλλες ταινίες, κι αυτές πάτησαν pause μιας και η πανδημία ανέβαλε τόσο τα γυρίσματα όσο και την κυκλοφορία τους. 

Το επόμενο, λοιπόν, «Mission Impossible», το «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» πρόκειται να βγει στις 23 Ιουλίου του 2023.

Μπορεί να χρειάζεται αρκετή υπομονή ακόμη, δηλαδή, μέχρι να δούμε τις νέες περιπέτειες του κινηματογραφικού Ίθαν Χαντ, αλλά για την ώρα, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το τρέιλερ της πρώτης ταινίας (και έβδομης συνολικά στην σειρά) που μόλις κυκλοφόρησε. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, που ανέλαβε επίσης το «Fallout» και το «Rogue One». Όσο για το δεύτερο μέρος του «Dead Reckoning», αυτό πρόκειται να βγει στις αίθουσες στις 28 Ιουνίου του 2024. 

Βλέπετε το τρέιλερ του «Mission: Impossible – Dead Reckoning» παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή