Αυτό είναι το τρέιλερ της πιο ακριβής κινηματογραφικής παραγωγής του Netflix ως τώρα

Αυτό είναι το τρέιλερ της πιο ακριβής κινηματογραφικής παραγωγής του Netflix ως τώρα

Πρόκειται για το «The Gray Man» με πρωταγωνιστές τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τον Κρις Έβανς

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Netflix αγαπά τις μεγάλες παραγωγές κι όπως φαίνεται, τώρα έχει προ των πυλών την μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή που έχει κάνει ως τώρα. 

Το «The Gray Man», όπως λέγεται η επερχόμενη ταινία των Τζο και Άντονι Ρούσο, που σκηνοθέτησαν επίσης το «Avengers: Endgame», είχε ένα διόλου ευκαταφρόνητο μπάτζετ που έφτασε περίπου τα 200 εκατομμύρια δολάρια. 

Στο νέο αυτό θρίλερ δράσης θα δούμε τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τον Κρις Έβανς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και βασίζεται σε βιβλίο του Μαρκ Γκρίνεϊ.

Ο Γκόσλινγκ θα υποδυθεί έναν μυστικό πράκτορα της CIA, που καταδιώκεται σε ολόκληρο τον κόσμο από τον ήρωα που θα παίξει ο Κρις Έβανς, που επίσης είχε υπηρετήσει στο παρελθόν την CIA. 

Στην ταινία θα δούμε επίσης τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον, την Άνα ντε Άρμας, τον Ρεζέ-Ζαν Πέιτζ, την Τζέσικα Χένγουικ, μεταξύ άλλων. 

Το «The Gray Man» θα βγει πρώτα στις αίθουσες στις 15 Ιουλίου και στην συνέχεια θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix. 

Για την ώρα, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Hollywood Reporter.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή