Τζέιμς Κόρντεν, πώς είναι να είσαι συγκυβερνήτης του Τομ Κρουζ; (βίντεο)

Τζέιμς Κόρντεν, πώς είναι να είσαι συγκυβερνήτης του Τομ Κρουζ; (βίντεο)

Το «Top Gun: Maverick» μόλις βγήκε στις αίθουσες και ο παρουσιαστής πήρε μια συνέντευξη του ηθοποιού στους αιθέρες -κυριολεκτικά

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αναμονή για το sequel του «Top Gun», το «Top Gun: Maverick» λαμβάνει πλέον και επίσημα τέλος μιας και η ταινία, μετά και από την προβολή της στις Κάννες, είναι διαθέσιμη στις αίθουσες. 

Πριν από αυτό, όμως, ο Τομ Κρουζ και πρωταγωνιστής της ταινίας έκανε μία στάση στο Late Late Show, όπου και επιφύλασσε μία έκπληξη στον οικοδεσπότη της εκπομπής, Τζέιμς Κόρντεν. 

Έτσι, ο Τομ Κρουζ σαν άλλος Μάβερικ κάθισε στην θέση του πιλότου και ο Κόρντεν αντίστοιχα σε αυτή του συγκυβερνήτη για να κάνουν μια συνέντευξη κυριολεκτικά στον αέρα.

Ο Κρουζ έσπευσε να καθησυχάσει τον Κόρντεν πως πέρα από ηθοποιός είναι και πιλότος και ο δεύτερος τον αντέκρουσε αστειευόμενος, λέγοντας: «Και στο “Ζήτημα Τιμής” έπαιξες έναν δικηγόρο, όμως δεν θα ήθελα να με εκπροσωπήσεις στο δικαστήριο». 

Ο Τομ Κρουζ έκανε και ακροβατικά κατά την διάρκεια της πτήσεις τους στην Νεβάδα, ενώ όταν προσγειώθηκαν, δεν σταμάτησαν εκεί, μιας και απογειώθηκαν μετά από λίγο για δεύτερη φορά. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κόρντεν φτάνει στα άκρα με τον Τομ Κρουζ. Το 2018, με αφορμή το promo της ταινίας «Fallout» της σειράς «Επικίνδυνες Αποστολές», ο παρουσιαστής και κωμικός έκανε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο από τα 15.000 πόδια. 

Μπορείτε να δείτε όσα συνέβησαν…στους αιθέρες με τον Τομ Κρουζ και τον Τζέιμς Κόρντεν στο βίντεο παραπάνω. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή