75ο Φεστιβάλ Καννών: Πάνος Χ. Κούτρας, «Dodo» και ελληνικό άρωμα στην Κρουαζέτ

75ο Φεστιβάλ Καννών: Πάνος Χ. Κούτρας, «Dodo» και ελληνικό άρωμα στην Κρουαζέτ

Ο Έλληνας σκηνοθέτης μαζί με το καστ της νέας του ταινίας βρέθηκαν στις Κάννες περιχαρείς πριν την πρεμιέρα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον έχει το φετινό Φεστιβάλ των Καννών με αποκορύφωμα, φυσικά, την νέα ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα, «Dodo» που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα σήμερα, Τετάρτη 25 Μαΐου, στην Κρουαζέτ. 

Πριν από την προβολή της ταινίας, ο σκηνοθέτης μαζί με το καστ της ταινίας, στο οποίο βρίσκουμε την Σμαράγδα Καρύδη, την Νατάσα Εξηνταβελόνη, την Τζεφ Μοντάνα, τον Άγγελο Παπαδημητρίου και τον Άκη Σακελλαρίου, μεταξύ άλλων, στήθηκαν στο σημείο του πατροπαράδοτου photocall, με τον ενθουσιασμό τους να μην κρύβεται.

75ο Φεστιβάλ Καννών: Πάνος Χ. Κούτρας, «Dodo» και ελληνικό άρωμα στην Κρουαζέτ-1
Ο ενθουσιασμός για την παγκόσμια πρεμιέρα του «Dodo» δεν κρύβεται. Φωτ.: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Στην σύνοψη της ταινίας διαβάζουμε:

«Ένα Ντόντο, είδος πουλιού που έχει εξαφανιστεί εδώ και 300 χρόνια, εμφανίζεται ξαφνικά λίγο έξω από την Αθήνα, στο κτήμα μιας οικογένειας που μετράει αντίστροφα τα τελευταία κρίσιμα 24ωρα μέχρι το σωτήριο για όλους γάμο της κόρης τους με έναν πλούσιο κληρονόμο. Τα όρια ανάμεσα στη λογική και την τρέλα θα δοκιμαστούν και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου».

Αυτή είναι η 5η ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα μετά την «Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά», την «Αληθινή Ζωή», την «Στρέλλα» και το «Xenia».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή