75o Φεστιβάλ Καννών: 12λεπτο χειροκρότημα για τον χορό του Όστιν Μπάτλερ ως «Elvis»

75o Φεστιβάλ Καννών: 12λεπτο χειροκρότημα για τον χορό του Όστιν Μπάτλερ ως «Elvis»

Πρόκειται για το μεγαλύτερο χειροκρότημα που έλαβε ως τώρα ταινία στην φετινή διοργάνωση

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στην Κρουαζέτ, είναι και οι πρεμιέρες ταινιών ειδικού μουσικού ενδιαφέροντος. 

Μία από αυτές ήταν φυσικά και το «Elvis», η βιογραφική ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ, δια χειρός Μπαζ Λούρμαν, με τον Όστιν Μπάτλερ στον ρόλο του «Βασιλιά του ροκ εν ρολ». 

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην Κρουαζέτ στις 25 Μαΐου και ενθουσίασε το κοινό, όπως φαίνεται. Μόνο αυτό μπορεί να συμπεράνει κανείς με το 12λεπτο όρθιο χειροκρότημα που έλαβε η ταινία με την ολοκλήρωση της προβολής της. 

Η θερμή αυτή αποδοχή συγκίνησε τον πρωταγωνιστή Όστιν Μπάτλερ, ο οποίος σηκώθηκε βουρκωμένος και αγκάλιασε την Πρισίλα Πρίσλεϊ και πρώην σύζυγο του Έλβις Πρίσλεϊ, που έδειχνε επίσης συγκινημένη. 

Το 12λεπτο χειροκρότημα που έλαβε η ταινία είναι και το μεγαλύτερο που έχει ακουστεί στις Κάννες φέτος. 

Για την προβολή του «Elvis» στο κόκκινο χαλί της Γαλλικής Ριβιέρας βρέθηκαν η Σάρον Στόουν, η Σακίρα, η Κάιλι Μινόγκ, ο Diplo, αλλά και οι Ιταλοί Måneskin και νικητές της περσινής Eurovision.

Ο dj Diplo συγκεκριμένα, έπαιξε ένα νέο κομμάτι από το soundtrack του «Elvis» στο after party της ταινίας, ενώ οι Måneskin έπαιξαν με την σειρά τους το νέο single τους που ακούγεται στην ταινία. 

To «Elvis» αφηγείται την πορεία του Έλβις Πρίσλεϊ μέσα από την ταραχώδη σχέση του με τον μάνατζέρ του Κόλονελ Τομ Πάρκερ, τον ρόλο του οποίου ανέλαβε ο Τομ Χανκς. 

Με πληροφορίες από το Variety.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή