Νταϊάν Κίτον, Τζέιν Φόντα επανενώνονται για την ταινία «Book Club 2 – The Next Chapter»

Νταϊάν Κίτον, Τζέιν Φόντα επανενώνονται για την ταινία «Book Club 2 – The Next Chapter»

Το στούντιο παραγωγής Focus Features δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter, μια φωτογραφία των τεσσάρων ηθοποιών σε αεροδρόμιο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Νταϊάν Κίτον, Τζέιν Φόντα, Κάντις Μπέργκεν και Μέρι Στρινμπέργκερ επανενώνονται για τα γυρίσματα της ταινίας «Book Club 2 – The Next Chapter».

Το στούντιο παραγωγής Focus Features δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter, μια φωτογραφία των τεσσάρων ηθοποιών σε αεροδρόμιο.

«Το θρυλικό κουαρτέτο επανενώνεται στην Ιταλία για το #BookClub2 – The Next Chapter, τα ινδάλματα Νταϊάν Κίτον, Τζέιν Φόντα, Κάντις Μπέργκεν και Μέρι Στρινμπέργκερ είναι ξανά μαζί. Σύντομα στους κινηματογράφους» γράφει η λεζάντα.

Η πρώτη ταινία «Book Club» που κυκλοφόρησε το 2018, εστιάζει στην ομάδα φίλων των οποίων η ζωή αλλάζει μετά την ανάγνωση του βιβλίου «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Στη συνέχεια της ταινίας οι πρωταγωνίστριες μεταφέρουν τη Λέσχη Βιβλίου τους στην Ιταλία σε ένα ταξίδι αποκλειστικά για γυναίκες.
Ο Μπιλ Χόλντερμαν επιστρέφει για να σκηνοθετήσει και να γράψει το σενάριο με την Έριν Σις. Συμπρωταγωνιστές είναι οι Άντι Γκαρσια, Ντον Τζόνσον, Κρεγκ Τ. Νέλσον, Τζιανκάρλο Τζανίνι, Χιου Κουάρσι και Βίνσετ Ριότα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή