Τέλος η Νιβ Κάμπελ από τα «Scream»

Τέλος η Νιβ Κάμπελ από τα «Scream»

Η ηθοποιός δεν θα εμφανιστεί στο «Scream 6», σηματοδοτώντας ένα «τέλος εποχής» για το κινηματογραφικό franchise

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν νοείται ταινία «Scream» χωρίς την Νιβ Κάμπελ. Η πρωταγωνίστρια της πρώτης ταινίας του 1996, που έκανε την αρχή για ένα από τα πιο επιτυχημένα κινηματογραφικά franchise τρόμου της τελευταίας 25ετίας, έχει εμφανιστεί έκτοτε σε όλες τις ταινίες της σειράς, με πιο πρόσφατο το περσινό «Scream» και πέμπτη ταινία της σειράς. 

Ο ρόλος της Κάμπελ ήταν αυτός που πάντα με έναν τρόπο ένωνε το νήμα ανάμεσα στις απρόσκλητες επισκέψεις του Ghostface, του δολοφόνου δηλαδή των «Scream», αλλά, όπως φαίνεται δεν θα την δούμε στο άμεσο μέλλον σε κάποιο νέο «Scream». 

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η ηθοποιός, δεν θα επιστρέψει στο Γουίσμπορο ως Σίντνεϊ Πρέσκοτ για το «Scream 6»: «Δυστυχώς, δεν θα είμαι στο επόμενο “Scream”», αποκάλυψε η Κάμπελ, εξηγώντας: «Ως γυναίκα, έπρεπε να δουλέψω ακραία σκληρά στην καριέρα μου για να καθορίσω την αξία μου, ιδιαίτερα αναφορικά με το “Scream”. Θεώρησα πως η πρόταση που μου έγινε δεν ανταποκρινόταν σε αυτό που έχω δώσει στο franchise. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση το να προχωρήσω παρακάτω. Σε όλους τους φαν τους δικούς μου και του “Scream”, σας αγαπώ. Ήσασταν πάντα εξαιρετικά υποστηρικτικοί. Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε εσάς και σε όλα όσα μου προσέφερε το franchise για πάνω από 25 χρόνια». 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Νιβ Κάμπελ ρίχνει στο τραπέζι το ζήτημα της ίσης αμοιβής, μιας και το είχε συζητήσει με άλλη μία «κυρία του τρόμου», την Τζέιμι Λι Κέρτις, σε κουβέντα τους για λογαριασμό του Variety. 

Επίσης, η ηθοποιός είχε αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα με την αμοιβή της στο «Scream 3» (2000), από την οποία, όπως λέει, δεν πήρε τα χρήματα που της αναλογούσαν κατόπιν της ολοκλήρωσης της ταινίας. 

Με πληροφορίες από το Variety. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή