ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Θα δούμε την Τζούλια Γκάρνερ ως Μαντόνα στην μεγάλη οθόνη;

Πάντως, η «Βασίλισσα της Ποπ» της προσέφερε τον ρόλο σε νέο biopic, που σκηνοθετεί η ίδια

Θα δούμε την Τζούλια Γκάρνερ ως Μαντόνα στην μεγάλη οθόνη;

Γνωρίζουμε εδώ και κάποιο καιρό πως πρόκειται να δούμε μια κινηματογραφική βιογραφία της Μαντόνα, την οποία, μάλιστα, θα σκηνοθετεί η ίδια η τραγουδίστρια. 

Αυτό τον καιρό, η Μαντόνα βρίσκεται στην διαδικασία αναζήτησης της ηθοποιού που θα την ενσαρκώσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, η Μαντόνα έχει προσφέρει τον ρόλο στην Τζούλια Γκάρνερ, την ηθοποιό, δηλαδή, που έχουμε δει στο «Inventing Anna» και το «Ozark» -για το δεύτερο, έχει κερδίσει μάλιστα 2 βραβεία Emmy. 

Ως τώρα, είχαν κάνει κάστινγκ για τον ρόλο της τραγουδίστριας η Φλόρενς Παγκ, η Αλέξα Ντέμι που είδαμε στο «Euphoria» και η Οντέσα Γιανγκ, αλλά, όπως φαίνεται, η Τζούλια Γκάρνερ ήταν αυτή που ξεχώρισε. 

Σύμφωνα και πάλι με πηγές του Variety, η Γκάρνερ αναμένεται να δεχτεί την πρόταση για τον ρόλο. 

Πρόκειται για έναν ρόλο με «σκληρό» κάστινγκ, μιας και η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη Μαντόνα, έπρεπε να αποδείξει τις δυνατότητές της στο τραγούδι και τον χορό. 

Η ταινία θα είναι μια παραγωγή της Universal Pictures. Το σενάριο θα συνυπογράφει η Μαντόνα με την Έριν Κρεσίντα Γουίλσον, ενώ η Έιμι Πασκαλ θα εκτελέσει χρέη παραγωγού. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για το υπόλοιπο καστ ή την παραγωγή δεν έχουν γίνει γνωστές. Πάντως, η ταινία θα επικεντρώνεται στο 1990 και την περίοδο της περιοδείας «Blonde Ambition». 

Με πληροφορίες από το Variety.