Θα δούμε την Τζούλια Γκάρνερ ως Μαντόνα στην μεγάλη οθόνη;

Θα δούμε την Τζούλια Γκάρνερ ως Μαντόνα στην μεγάλη οθόνη;

Πάντως, η «Βασίλισσα της Ποπ» της προσέφερε τον ρόλο σε νέο biopic, που σκηνοθετεί η ίδια

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γνωρίζουμε εδώ και κάποιο καιρό πως πρόκειται να δούμε μια κινηματογραφική βιογραφία της Μαντόνα, την οποία, μάλιστα, θα σκηνοθετεί η ίδια η τραγουδίστρια. 

Αυτό τον καιρό, η Μαντόνα βρίσκεται στην διαδικασία αναζήτησης της ηθοποιού που θα την ενσαρκώσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, η Μαντόνα έχει προσφέρει τον ρόλο στην Τζούλια Γκάρνερ, την ηθοποιό, δηλαδή, που έχουμε δει στο «Inventing Anna» και το «Ozark» -για το δεύτερο, έχει κερδίσει μάλιστα 2 βραβεία Emmy. 

Ως τώρα, είχαν κάνει κάστινγκ για τον ρόλο της τραγουδίστριας η Φλόρενς Παγκ, η Αλέξα Ντέμι που είδαμε στο «Euphoria» και η Οντέσα Γιανγκ, αλλά, όπως φαίνεται, η Τζούλια Γκάρνερ ήταν αυτή που ξεχώρισε. 

Σύμφωνα και πάλι με πηγές του Variety, η Γκάρνερ αναμένεται να δεχτεί την πρόταση για τον ρόλο. 

Πρόκειται για έναν ρόλο με «σκληρό» κάστινγκ, μιας και η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη Μαντόνα, έπρεπε να αποδείξει τις δυνατότητές της στο τραγούδι και τον χορό. 

Η ταινία θα είναι μια παραγωγή της Universal Pictures. Το σενάριο θα συνυπογράφει η Μαντόνα με την Έριν Κρεσίντα Γουίλσον, ενώ η Έιμι Πασκαλ θα εκτελέσει χρέη παραγωγού. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για το υπόλοιπο καστ ή την παραγωγή δεν έχουν γίνει γνωστές. Πάντως, η ταινία θα επικεντρώνεται στο 1990 και την περίοδο της περιοδείας «Blonde Ambition». 

Με πληροφορίες από το Variety. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή