Γιατί ο Μπαζ Λούρμαν δεν έδωσε τον ρόλο του «Elvis» στον Χάρι Στάιλς;

Γιατί ο Μπαζ Λούρμαν δεν έδωσε τον ρόλο του «Elvis» στον Χάρι Στάιλς;

Ο σκηνοθέτης του biopic για τον Έλβις Πρίσλεϊ δίνει την απάντηση σε νέα του συνέντευξη

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Elvis», η κινηματογραφική βιογραφία για τον «Βασιλιά του ροκ εν ρολ», Έλβις Πρίσλεϊ, δια χειρός Μπαζ Λούρμαν, κέρδισε και με το παραπάνω τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ των Καννών -μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το κοινό ενθουσιάστηκε τόσο βλέποντας τον Όστιν Μπάτλερ να κουνάει τους γοφούς του σαν άλλος Έλβις στο κινηματογραφικό πανί, που τον χειροκρότησε όρθιο για 12 ολόκληρα λεπτά

O Χάρι Στάιλς πρόσφατα αποκάλυψε πως υπήρξαν συζητήσεις για να αναλάβει αυτός τον ρόλο του Έλβις Πρίσλεϊ, αλλά τελικά η ιδέα δεν προχώρησε. 

Τώρα, ο Αυστραλός σκηνοθέτης της ταινίας, σε νέα του συνέντευξη στο Nova FM του Σίδνεϊ, αποκάλυψε τον λόγο που δεν επέλεξε τελικά τον Βρετανό μουσικό και ηθοποιό.

«Ο Χάρι είναι ένας πραγματικά ταλαντούχος ηθοποιός» ανέφερε ο Λούρμαν. Και προσέθεσε: «Θα συνεργαζόμουν σε ταινία μαζί του. Αλλά το πραγματικό πρόβλημα με τον Χάρι είναι ότι είναι ο Χάρι Στάιλς. Είναι ήδη ένα ίνδαλμα».

O Μπαζ Λούρμαν διευκρίνισε επίσης πως, ούτε ο Χάρι Στάιλς, ούτε ο Όστιν Μπάτλερ, που ανέλαβε τελικά τον ρόλο, δεν πέρασαν από κάστινγκ. «Κάνω αυτά τα πραγματικά σύνθετα εργαστήρια» είπε προσθέτοντας ότι ο Μπάτλερ απλώς «ήταν γεννημένος για να ενσαρκώσει» τον Έλβις Πρίσλεϊ. 

Τέλος, ο σκηνοθέτης είπε για τον Όστιν Μπάτλερ πως: «Το θέμα με τον Οστ ήταν, το λέει και ο ίδιος, ότι δεν τον διάλεξα, είναι σαν να τον τράβηξε ο ρόλος γιατί σχεδόν γεννήθηκε για να τον υποδυθεί».

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 24 Ιουνίου. 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή