Αυτό είναι το τελικό τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζόρνταν Πιλ

Αυτό είναι το τελικό τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζόρνταν Πιλ

Το «Nope» θα προβληθεί στις αίθουσες τον επόμενο μήνα κι όλα δείχνουν ότι θα απολαύσουμε ένα μεταφυσικό θρίλερ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπως αποδείχθηκε, η απόφαση του Τζόρνταν Πιλ να καθίσει και πίσω από την κάμερα και να αναλάβει χρέη σκηνοθέτη, μόνο σε καλό του βγήκε. 

Το «Get Out» με την ασφυκτική του ατμόσφαιρα και την παραβολική του ιστορία κατάφερε να κάνει πολλούς να πίνουν νερό στο όνομά του το 2017 (και να κερδίσει το Όσκαρ Σεναρίου), ενώ με το «Us» που ακολούθησε, ο Πιλ παρέδωσε ένα υποδειγματικό horror -ακόμα κι αν δεν κατάφερε να αγγίξει την ίδια αποθέωση με την προκάτοχο ταινία. 

Τώρα ο Τζόρνταν Πιλ έχει προ των πυλών την επόμενη ταινία του, το «Nope» που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Ιουλίου. 

Στο καστ της νέας ταινίας θα δούμε τον Ντάνιελ Καλούγια, τον πρωταγωνιστή δηλαδή του «Get Out», αλλά και τους Στιβ Γιουν, Ρεν Σμιντ, Μπάρμπι Φερέιρα, Κιθ Ντέιβιντ, Τέρι Νόταρι, ενώ ο Τζόρνταν Πιλ θα υπογράφει και το σενάριο και μοιράζεται την παραγωγή της ταινίας μαζί με τον Ίαν Κούπερ. 

Στην τελική ευθεία πριν την ταινία, το εκτενές τρέιλερ του «Nope» έγινε διαθέσιμο και από αυτό, καταλαβαίνουμε πως πρόκειται να παρακολουθήσουμε ένα μεταφυσικό θρίλερ, από το οποίο βέβαια, δεν λείπουν και οι απαραίτητες δόσεις χιούμορ. 

Μέχρι να παρακολουθήσουμε το «Nope», παίρνουμε μια μικρή δόση παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή