Θα δούμε τη Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν στο «Joker 2»;

Θα δούμε τη Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν στο «Joker 2»;

Όχι μόνο η τραγουδίστρια και ηθοποιός βρίσκεται σε αρχικές συζητήσεις για τον ρόλο, αλλά το νέο «Joker» θα είναι και μιούζικαλ.

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την περασμένη εβδομάδα, ο Τοντ Φίλιπς επιβεβαίωσε λιτά και περιεκτικά πως το «Joker 2» βρίσκεται προ των πυλών. Ο σκηνοθέτης του εξαιρετικά επιτυχημένου «Joker» ανέβασε δύο φωτογραφίες στα social media, μία με το σενάριο της νέας ταινίας -που θα λέγεται «Joker: Folie à Deux» και θα συνυπογράφει ο ίδιος με τον Σκοτ Σίλβερ- και μία στην οποία βλέπουμε τον Χοακίν Φίνιξ να το ξεφυλλίζει. 

Ο τίτλος της ταινίας που μεταφράζεται από τα γαλλικά κυριολεκτικά ως «κοινή τρέλα» και χρησιμοποιείται για να εκφράσει την κοινή παραισθητική διαταραχή, έκανε πολλούς να υποθέσουν πως αυτό σημαίνει πως στην ταινία θα δούμε και την Χάρλει Κουίν.

Η ηρωίδα του σύμπαντος της DC είναι η ψυχίατρος του Arkham Asylum, η οποία, ερωτεύεται τον Τζόκερ και γίνεται συνεργός του. 

Όπως φαίνεται, είναι πολύ πιθανό να δούμε την Lady Gaga στον εν λόγω ρόλο, μιας και βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή. 

Η συγκεκριμένη όμως εκδοχή της Χάρλει Κουίν φαίνεται πως θα είναι διαφορετική από αυτή που ανέλαβε να υποδυθεί η Μάργκοτ Ρόμπι στις ταινίες του «Suicide Squad». 

Επιπλέον, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το νέο αυτό «Joker» θα είναι…μιούζικαλ. Κάτι που μας κάνει με βεβαιότητα να υποθέτουμε πως θα κινηθεί σε μια αρκετά διαφορετική ατμόσφαιρα από το σκοτεινό «Joker» του 2019, που πολλοί παρομοίασαν με ταινίες του Μάρτιν Σκορσέζε όπως τον «Ταξιτζή» και το «King of Comedy». 

Ακόμα, σύμφωνα πάλι με τις πηγές του Hollywood Reporter, ο ίδιος ο Χοακίν Φίνιξ μπορεί να πόζαρε με το σενάριο της νέας ταινίας στα χέρια, ωστόσο η συμφωνία του ηθοποιού με την Warner Bros. δεν έχει κλείσει ακόμη. 

O τελευταίος κινηματογραφικός ρόλος που ανέλαβε η Lady Gaga ήταν αυτός της Πατρίτσια Ρετζιάνι για το περσινό «Ο Οίκος Gucci». Ο δρόμος της έχει ξανασυναντηθεί με αυτόν του Τοντ Φίλιπς, μιας και ο δεύτερος είχε αναλάβει χρέη παραγωγού στο remake του 2018 του «Ένα Αστέρι Γεννιέται», στο οποίο πρωταγωνίστησαν η Lady Gaga με τον Μπράντλεϊ Κούπερ. 

Με πληροφορίες από το Hollywood Reporter. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή