Ο Ηρακλής της Disney γίνεται live-action, διά χειρός Γκάι Ρίτσι

Ο Ηρακλής της Disney γίνεται live-action, διά χειρός Γκάι Ρίτσι

Μετά τον Αλαντίν, o Βρετανός σκηνοθέτης αναλαμβάνει ένα ακόμα πρότζεκτ της Disney

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η κριτική να υπήρξε σκληρή απέναντι στον Γκάι Ρίτσι και την live-action μεταφορά του «Αλαντίν» της Disney, παρ’ όλα αυτά, η ταινία του 2019 κατάφερε να αγγίξει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο διεθνές box office. 

Άλλο ένα πρότζεκτ αναλαμβάνει τώρα για την Disney ο Βρετανός σκηνοθέτης κι αυτή την φορά πρόκειται για την live-action μεταφορά του Ηρακλή, που είδαμε το 1997. 

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η ABGO, δηλαδή η εταιρεία πίσω από την οποία βρίσκονται ο Τζο και o Άντονι Ρούσo, τo σκηνοθετικό δηλαδή δίδυμο του «Avengers: Endgame». 

Το πρώτο draft του σεναρίου έχει γραφτεί από τον Ντέιβιντ Κάλαχαμ και αυτή την στιγμή το στούντιο είναι στην διαδικασία πρόσληψης σεναριογράφων. 

Μπορεί ο «Ηρακλής» του 1997 να είναι μέρος των αναμνήσεων των περισσότερων millennials, πάντως, δεν είχε κάνει θεαματική επίδοση στο box office, συγκεντρώνοντας 99 εκατομμύρια στις ΗΠΑ και 250 διεθνώς, νούμερο μικρό συγκριτικά με τα έσοδα που είδε η Disney με την «Ποκαχόντας» και τον «Βασιλιά των Λιονταριών» που είχαν προηγηθεί. 

Στο μεταξύ, ο Γκάι Ρίτσι γύρισε πρόσφατα ένα θρίλερ, τον τίτλο του οποίου δεν γνωρίζουμε ακόμη, για το οποίο συνεργάστηκε με τον Τζέικ Τζίλενχαλ και τον Τζέισον Στέιθαμ. 

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή