Θα βλέπατε 4ωρο cut του Έλβις;

Θα βλέπατε 4ωρο cut του Έλβις;

Για όσους οι 2μιση ώρες δεν είναι αρκετές, ο Μπαζ Λούρμαν έχει μια ακόμα πιο πλούσια εκδοχή του «Elvis» που διαρκεί 4 ώρες.

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν πριν λίγο καιρό το «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν προβλήθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών, το κοινό ενθουσιάστηκε τόσο που στο τέλος της προβολής, χειροκρότησε όρθιο για 12 ολόκληρα λεπτά

Τώρα η ταινία με τον Όστιν Μπάτλερ στον ρόλο του Έλβις Πρίσλεϊ και τον Τομ Χανκς στον ρόλο του μάνατζέρ του, Κόλονελ Τομ Πάρκερ, βγαίνει στις αίθουσες (Πέμπτη 23/6) και οι φαν του «Βασιλιά του ροκ εν ρολ» θα απολαύσουν μια χορταστική αφήγηση της πορείας του τραγουδιστή που διαρκεί κάτι παραπάνω από 2μιση ώρες. 

Βέβαια, για όσους οι 2μιση ώρες δεν είναι αρκετές, ο Μπαζ Λούρμαν έχει μια ακόμα πιο πλούσια εκδοχή του «Elvis» που διαρκεί 4 ώρες.

Σε συνέντευξή του στο Radio Times, ο σκηνοθέτης της ταινίας είπε χαρακτηριστικά: «Βασικά, έχω μια 4ωρη εκδοχή. Ναι. Όμως έπρεπε να φέρω την ταινία στις 2μιση ώρες». 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει ταινίες μετά από την ευρεία κυκλοφορία τους να βγαίνουν και στα γνωστά ως «director’s cut», με περισσότερες σκηνές και άρα αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια, πάντως ο Λούρμαν δεν διευκρίνισε αν το 4ωρο cut του «Elvis» πρόκειται να δει κάποια στιγμή το φως της ημέρας. 

Παρ’ όλα αυτά, έδωσε μερικά στοιχεία για υλικό που γυρίστηκε αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική εκδοχή του biopic. Mία από τις κομμένες, λοιπόν, σκηνές ήταν κι αυτή της περίφημης συνάντησης του Έλβις Πρίσλεϊ με τον Ρίτσαρντ Νίξον το 1970. Ο Λούρμαν σχολίασε: «Ξέρετε, ο εθισμός στα βαρβιτουρικά κι όλα αυτά, τον έκαναν να αρχίσει να κάνει παλαβά πράγματα -όπως να πηγαίνει να δει τον Νίξον». 

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή