Νία Βαρντάλος: «Βρισκόμαστε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του Γάμος αλά ελληνικά 3»

Νία Βαρντάλος: «Βρισκόμαστε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του Γάμος αλά ελληνικά 3»

Η Ελληνοκαναδή σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια των ταινιών επιβεβαίωσε την είδηση της αρχής των γυρισμάτων στη χώρα σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Νία Βαρντάλος ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» («My Big Fat Greek Wedding 3») έχουν ξεκινήσει στην Αθήνα . 

Η Ελληνοκαναδή σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια των ταινιών επιβεβαίωσε την είδηση της αρχής των γυρισμάτων στη χώρα μας σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram. Στο ολιγόλεπτο κλιπ, η Βαρντάλος βρίσκεται σε δωμάτιο ξενοδοχείου και αναφέρει ότι το καστ είναι «στην πανέμορφη Πλάκα της Αθήνας». 

Η Βαρντάλος αποκάλυψε επίσης ότι σκηνοθετεί η ίδια αυτή την τελευταία ταινία της τριλογίας, μετά τη σκηνοθεσία του φιλμ «I Hate Valentine’s Day» που κυκλοφόρησε το 2009. 

View this post on Instagram

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

«Βρισκόμαστε στην Ελλάδα και γυρίζουμε το “My Big Fat Greek Wedding 3”. Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματα κατά την αναμονή. Θα ήθελα να σας μάθω την πρώτη ελληνική λέξη: “η σκηνοθέτις”. Και ποια είναι αυτή; Εγώ!», είπε η Βαρντάλος. Η λεζάντα της δημοσίευσης της σκηνοθέτιδας πρόσθετε και τις εξής πληροφορίες: «Ευχαριστώ τις εταιρείες παραγωγής Playtone, Gold Circle, HBO και Focus. Πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη σε όλους για την στήριξη καθώς περιμέναμε να ξεκινήσει το γύρισμα. Greece baby. Greece». 

Τα γυρίσματα, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Corfu TV News, θα πραγματοποιηθούν – μεταξύ άλλων περιοχών – και στην Κέρκυρα. 

Η πρώτη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» κυκλοφόρησε το 2002 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Η Βαρντάλος, η οποία έγραψε το σενάριο αλλά και πρωταγωνίστησε στον ρόλο της Τούλας, κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ στην κατηγορία «Πρωτότυπο Σενάριο». Το σίκουελ κυκλοφόρησε το 2016. Όσον αφορά την πλοκή της τρίτης ταινίας, δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο που γνωρίζουμε, σύμφωνα με την Βαρντάλος, είναι ότι η ταινία θα αποτελέσει φόρο τιμής στον Μάικλ Κόνσταντιν (Γκας Πορτοκάλος) ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 2021. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή