Ποιο είναι το μέλλον του Τζέιμς Μποντ;

Ποιο είναι το μέλλον του Τζέιμς Μποντ;

Μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ από το franchise, η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι αποκαλύπτει τι μέλλει γενέσθαι για τον 007

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από αρκετές Covid καθυστερήσεις, το 2021 είδαμε την νεότερη ταινία Τζέιμς Μποντ, το «No Time To Die», το οποίο σηματοδότησε συγχρόνως και το κλείσιμο ενός κύκλου για το κινηματογραφικό franchise, μιας και ήταν η τελευταία ταινία της σειράς στην οποία είδαμε τον Ντάνιελ Κρεγκ, τον μακροβιότερο, δηλαδή, 007. 

Με την αποχώρηση του ηθοποιού από την σειρά ταινιών, πολλοί φαν αγωνιούν για το μέλλον του πιο διάσημου κινηματογραφικού Βρετανού πράκτορα. Η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι αποκάλυψε τώρα κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς συνεχίζει από εδώ και πέρα το franchise, σε μία κεκλεισμένων των θυρών εκδήλωση του BFI. 

Πρώτα απ’ όλα, η παραγωγός ξεκαθάρισε πως τα γυρίσματα της επόμενης Τζέιμς Μποντ ταινίας δεν πρόκειται να ξεκινήσουν σε λιγότερο από δύο χρόνια από τώρα. 

Επιπλέον, η Μπρόκολι εξήγησε πως στο επόμενο κεφάλαιο θα δούμε μια «επανεφεύρεση του Τζέιμς Μποντ» και ως εκ τούτου, η παραγωγή δεν έχει μπει ακόμη στην διαδικασία ανεύρεσης ηθοποιού για τον εμβληματικό ρόλο. 

Είπε συγκεκριμένα: «Σκεφτόμαστε πού να πάμε με τον ήρωα, το συζητάμε. Δεν υπάρχει σενάριο και δεν μπορούμε να φτιάξουμε κάποιο μέχρι να αποφασίσουμε πώς θα τον προσεγγίσουμε για την επόμενη ταινία, γιατί, πραγματικά, θα είναι μία επανεφεύρεση του Τζέιμς Μποντ. Επαναδημιουργούμε το ποιος είναι και αυτό θέλει χρόνο. Θα έλεγα πως τα γυρίσματα της ταινίας είναι τουλάχιστον δύο χρόνια μακριά». 

Η Μπάρμπαρα Μπρόκολι έχει επιβεβαιώσει στο παρελθόν πως ο νέος Τζέιμς Μποντ θα είναι άντρας, ενώ, κάποια από τα πιθανά ονόματα που έχουν ακουστεί για να τον ενσαρκώσουν είναι οι Τομ Χάρντι, Χένρι Καβίλ, Ίντρις Έλμπα, Ρεζέ-Ζαν Πέιτζ και Ρίτσαρντ Μάντεν. 

Με πληροφορίες από το Deadline και τον Guardian. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή