Η Κάμερον Ντίαζ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε ταινία του Netflix

Η Κάμερον Ντίαζ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε ταινία του Netflix

Την είδηση έκανε γνωστή ο Φοξ μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter με τη βοήθεια του παίκτη αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από περίπου τέσσερα χρόνια απόσυρσης από τον κινηματογράφο και τη συμμετοχή σε ταινίες, η Κάμερον Ντίαζ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. 

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναμένεται να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Τζέιμι Φοξ στην κωμική περιπέτεια του Netflix «Back in Action». Το πρότζεκτ επανενώνει τους Ντίαζ και Φοξ οι οποίοι συνεργάστηκαν το 1999 στη δραματική ταινία «Any Given Sunday» καθώς και το κινηματογραφικό ριμέικ του μιούζικαλ Άννι, τον τελευταίο ρόλο που υποδύθηκε η ηθοποιός πριν «αποσυρθεί». 

Την είδηση έκανε γνωστή ο Φοξ μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter με τη βοήθεια του παίκτη αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι. Ο Φοξ δημοσίευσε ένα ηχητικό απόσπασμα από συνομιλία του με την Ντίαζ η οποία «δεν μπορεί να βρει τις κατάλληλες λέξεις ώστε να πει στον κόσμο ότι επιστρέφει στην οθόνη». «Δεν γνωρίζω πώς να το κάνω», λέει. 

Στη συνέχεια η ηθοποιός επιβεβαίωσε την εμπλοκή της στην ταινία μέσα από την λειτουργία Instagram story, γράφοντας: «Τζέιμι Φοξ, μόνο εσύ θα μπορούσες να με επαναφέρεις στη δράση. Δεν μπορώ να περιμένω, θα είναι υπέροχα». 

Η Κάμερον Ντίαζ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε ταινία του Netflix-1

Σκηνοθέτης του «Back in Action» είναι ο Σεθ Γκόρντον («Horrible Bosses») με σενάριο το οποίο συνυπέγραψε με τον Μπρένταν Ο’ Μπρίεν («Neighbors»).

Κι ενώ γνωρίζουμε τους βασικούς συντελεστές, δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες πληροφορίες όσον αφορά την πλοκή. Σύμφωνα με τον Φοξ, η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα το 2022. 

Μια από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του σινεμά στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Ντίαζ έγινε γνωστή μέσα από το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Η Μάσκα» από το 1994. Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε σε μια σειρά από επιτυχημένες ρομαντικές κωμωδίες όπως οι «Ο Γάμος του Καλύτερού μου Φίλου», «Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη» αλλά και τις «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» και «Σρεκ». 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή