Λούκα Γκουαντανίνο: Ζεντάγια, Μάικ Φάιστ και Τζος Ο’ Κόνορ στην πρώτη του κωμωδία

Λούκα Γκουαντανίνο: Ζεντάγια, Μάικ Φάιστ και Τζος Ο’ Κόνορ στην πρώτη του κωμωδία

Το φιλμ, το οποίο διαδραματίζεται στο χώρο του τένις, θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2023

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθώς η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο «Bones And All» στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας πλησιάζει, ίσως κάποιοι ξεχνούν ότι ο Ιταλός σκηνοθέτης ετοιμάζει ακόμα μια ταινία. 

Αυτή είναι το «Challengers», η πρώτη κωμωδία του σκηνοθέτη, που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2023 με πρωταγωνιστές την Ζεντάγια η οποία θα υποδυθεί τη σύζυγο ενός πρωταθλητή του τένις (Μάικ Φάιστ) ο οποίος βρίσκεται εν μέσω μιας σειράς από ήττες. Και πώς η κατάσταση θα μπορούσε να γίνει χειρότερη; Ο επόμενος αντίπαλός του είναι ο πρώην σύντροφος της συζύγου του (Τζος Ο’ Κόνορ). 

Τα γυρίσματα του «Challengers» που διαδραματίζεται στο χώρο του τένις, πραγματοποιήθηκαν στις αρχές της άνοιξης στη Βοστώνη. Μήπως αυτό σημαίνει ότι ο σκηνοθέτης, ο οποίος γνώρισε μεγαλύτερη επιτυχία με την πολυβραβευμένη ταινία από το 2017 «Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου», τελείωσε με τα γυρίσματα στις ταινίες; «Δεν πρόκειται για ιταλικές ή μη ιταλικές ταινίες, αλλά για το πού σε πηγαίνει η επιθυμία σου. Δεν αποκλείω τίποτα, θα μπορούσα να κάνω μια ταινία στην Ιταλία αύριο με Ιταλούς χαρακτήρες», δήλωνε πρόσφατα. 

Το 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2022. 

 

Με πληροφορίες από το The Playlist 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή