Ναι, η Lady Gaga θα είναι η Χάρλεϊ Κουίν στο «Joker 2»

Ναι, η Lady Gaga θα είναι η Χάρλεϊ Κουίν στο «Joker 2»

Οι φήμες επιβεβαιώνονται κι έτσι θα δούμε την ηθοποιό και μουσικό στο πλάι του Χοακίν Φίνιξ να χορεύουν «Cheek to Cheek»

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρχικά, μάθαμε από ένα post του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς πως το σενάριο του «Joker 2», του sequel δηλαδή του εξαιρετικά επιτυχημένου «Joker» του 2019, είναι ήδη έτοιμο και βρίσκεται στα χέρια του Χοακίν Φίνιξ. 

Πριν λίγα 24ωρα μάθαμε πως το «Joker: Folie à Deux», όπως θα είναι ο τίτλος της ταινίας, θα βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να κάνουμε 2 ακόμα χρόνια υπομονή για να δούμε στην μεγάλη οθόνη το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του αντιήρωα της DC. 

Ο τίτλος, μάλιστα, της ταινίας είχε κάνει πολλούς να υποθέσουν σχεδόν με σιγουριά πως στην ταινία θα δούμε στο πλάι του Τζόκερ και την Χάρλεϊ Κουίν, τον ρόλο της οποίας οι φήμες ήθελαν να αναλαμβάνει η Lady Gaga.

Τώρα η ίδια η ηθοποιός και η μουσικός επιβεβαιώνει πως θα την δούμε στο «Joker 2», με ένα σύντομο βίντεο που ανέβασε στα social media της. 

Σε αυτό βλέπουμε τις σκιές του Τζόκερ και της Χάρλεϊ Κουίν να χορεύουν υπό το άκουσμα του «Cheek to Cheek». 

Το κλασικό κομμάτι δεν μοιάζει μια τυχαία επιλογή. Η Lady Gaga το έχει ερμηνεύσει μαζί με τον Τόνι Μπένετ στο ομώνυμο άλμπουμ τους από το 2014, ενώ, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συνδέεται με τον κινηματογράφο. Για την ακρίβεια, το «Cheek to Cheek γράφτηκε από τον Ίρβινγκ Μπέρλιν για την ταινία «Top Hat» του 1935 στην οποία είδαμε τον Φρεντ Αστέρ να το τραγουδάει και να το χορεύει με την Τζίντζερ Ρότζερς, σε μια κλασική στιγμή της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ. 

Όσο για το «Joker 2», αναμένουμε περισσότερα, όσο η Lady Gaga μας κάνει teasing:

Με πληροφορίες από το Variety.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή