Έρχεται η ταινία «Community» – Το «πράσινο φως» της πλατφόρμας Peacock

Έρχεται η ταινία «Community» – Το «πράσινο φως» της πλατφόρμας Peacock

Το μεγάλου μήκους φιλμ θα αποτελέσει ουσιαστικά ένα reunion για τους Τζόελ ΜακΧέιλ, Άλισον Μπρι, Ντάνι Πούντι, Τζίλιαν Τζέικομπς, Τζιμ Ρας και Κεν Τζέονγκ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αμερικανική streaming πλατφόρμα Peacock ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι έδωσε το «πράσινο φως» για τη δημιουργία της ταινίας «Community», επτά χρόνια μετά το φινάλε της κλασικής, καλτ σειράς. 

Το μεγάλου μήκους φιλμ θα αποτελέσει ουσιαστικά ένα reunion για τους Τζόελ ΜακΧέιλ, Άλισον Μπρι, Ντάνι Πούντι, Τζίλιαν Τζέικομπς, Τζιμ Ρας και Κεν Τζέονγκ.  

Ο δημιουργός της σειράς Νταν Χάρμον γράφει την ιστορία της ταινίας μαζί με τον Άντριου Γκεστ (ο οποίος έγραψε μερικά από τα αγαπημένα επεισόδια των θαυμαστών όπως τα “Advanced Dungeons & Dragons” και “A Fistful of Paintballs”). Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023. 

«Η ατάκα “έξι σεζόν και μια ταινία” ακούστηκε στις πρώτες σεζόν του Community και γρήγορα πυροδότησε ένα κίνημα θαυμαστών που επιθυμούσαν τη συνέχεια της εμβληματικής κωμικής σειράς του δικτύου NBC», είπε σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής ψυχαγωγίας του NBC Universal Television, Σούζαν Ρόβνερ. «Είμαστε ευγνώμονες για το γεγονός ότι 15 χρόνια μετά, μπορούμε να χαρίσουμε στους θαυμαστές την ταινία που υποσχεθήκαμε και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με όλους τους συντελεστές». 

Ωστόσο, δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα πληροφορίες για το περιεχόμενο του φιλμ. Το Δελτίο Τύπου αναφέρει μόνο ότι το φιλμ προέρχεται «από την τηλεοπτική σειρά που προέβλεψε τη δική της ταινία μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου». 

Και οι έξι σεζόν του «Community» είναι διαθέσιμες στις πλατφόρμες Hulu, Netflix και Prime Video. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή