Η φωτογραφία του Τιμοτέ Σαλαμέ από τα γυρίσματα του «Dune: Part Two»

Η φωτογραφία του Τιμοτέ Σαλαμέ από τα γυρίσματα του «Dune: Part Two»

Από τον περασμένο Ιούνιο, οι ηθοποιοί που συμμετέχουν έχουν αρχίσει να δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εικόνες από τις περιοχές όπου βρίσκονται για τα γυρίσματα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δεύτερο μέρος της ταινίας «Dune» σε σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ, είναι ανάμεσα στις πολυαναμενόμενες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν το 2023. 

Λίγους μήνες μετά την προβολή του πρώτου μέρους και την επιτυχία που γνώρισε σε εισπράξεις αλλά και κριτικές, ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου. Συγκεκριμένα, από τον περασμένο Ιούνιο, οι ηθοποιοί που συμμετέχουν έχουν αρχίσει να δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εικόνες από τις περιοχές όπου βρίσκονται για τα γυρίσματα. 

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρωταγωνιστής Τιμοτέ Σαλαμέ, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία φοράει ένα ενδιαφέρον κοστούμι. Στην εικόνα, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Πωλ Ατρείδη, έχει γυρισμένη την πλάτη του φορώντας ένα σκουρόχρωμο παλτό το οποίο πάνω έχει τυπωμένο έναν 3D σκελετό. Κι ενώ οι θαυμαστές προσπαθούν να μαντέψουν τη συνέχεια όσον αφορά τον χαρακτήρα του Ατρείδη, η νέα εικόνα δεν τους βοηθά. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet)

Ο Σαλαμέ είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα πολύ δραστήριος με τα γυρίσματα των «Dune: Part Two», «Wonka» καθώς και την προώθηση της νέας ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο, «Bones and All». 

Στο νέο «Dune» συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Ζεντάγια, τη Ρεμπέκα Φέργκιουσον, τον Χαβιέ Μπαρδέμ, τον Στέλαν Σκάρσγκαρντ και Ντέιβ Μπατίστα. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2023. 

Με πληροφορίες από το Screenrant 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή