Ταραντίνο: Ολα όσα γνωρίζουμε για τη δέκατη (και τελευταία;) ταινία του

Ταραντίνο: Ολα όσα γνωρίζουμε για τη δέκατη (και τελευταία;) ταινία του

Το όνομα του σεναρίου που έγραψε ο δημοφιλής κινηματογραφιστής και αναμένεται να σκηνοθετήσει αυτό το φθινόπωρο είναι «The Movie Critic»

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το νέο του κινηματογραφικό πρότζεκτ.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης, πίσω από μερικές από τις πιο εμβληματικές ταινίες του σύγχρονου κινηματογράφου, όπως το «Pulp Fiction», τα «Kill Bill», το «Inglorious Basterds», το «Once Upon a Time in Hollywood», ετοιμάζει το τελευταίο του -όπως αναφέρουν πηγές- φιλμ. 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο The Hollywood Reporter, το όνομα του σεναρίου που έγραψε ο Ταραντίνο και αναμένεται να σκηνοθετήσει αυτό το φθινόπωρο είναι «The Movie Critic». 

Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά την πλοκή, οι πηγές λένε ότι η ιστορία διαδραματίζεται στο Λος Αντζελες στα τέλη της δεκαετίας του 1970, με μια γυναίκα στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Οπως αναφέρει το The Hollywood Reporter, η ταινία πιθανόν να εστιάζει στην Πολίν Κάελ, μία από τις πιο επιδραστικές κριτικούς κινηματογράφου όλων των εποχών. Η Κάελ, που πέθανε το 2001, δεν ήταν απλώς μια κριτικός, αλλά επίσης δοκιμιογράφος και μυθιστοριογράφος. 

Ηταν γνωστή για τους συνεχείς καβγάδες με τους εκδότες και τους κινηματογραφιστές. Στα τέλη του 1970, η Κάελ είχε μια πολύ σύντομη θητεία ως σύμβουλος στην εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Paramount, μια θέση που αποδέχθηκε κατόπιν εντολής του ηθοποιού Γουόρεν Μπίτι. Ο Ταραντίνο εκτιμούσε πολύ την Κάελ, κάνοντας περισσότερες τις πιθανότητες να είναι το κεντρικό θέμα της ταινίας του. 

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος αναφέρει εδώ και καιρό ότι έχει συγκεκριμένο αριθμό ταινιών που θέλει να σκηνοθετήσει στην καριέρα του, συνολικά δέκα, ή να αποσυρθεί σε ηλικία 60 ετών. Ο ίδιος έχει γυρίσει εννέεα ταινίες (αν κάποιος μετρήσει τα «Kill Bill» ως μία ταινία) και θα γίνει 60 χρονών σε λίγες ημέρες. 

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή