Οι περιπέτειες του «Ντετέκτιβ Μονκ» επιστρέφουν, αυτή τη φορά σε ταινία

Οι περιπέτειες του «Ντετέκτιβ Μονκ» επιστρέφουν, αυτή τη φορά σε ταινία

Ο πρωταγωνιστής Τόνι Σαλούμπ θα ενσαρκώσει για ακόμα μια φορά τον Άντριαν Μονκ, τον ντετέκτιβ που πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και έχει πολλές φοβίες

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιστορία του Ντετέκτιβ Μονκ επιστρέφει, αυτή τη φορά σε ταινία και όχι τηλεοπτικά επεισόδια

Το φιλμ αναμένεται να προβάλλει η αμερικανική streaming υπηρεσία Peacock. Πρόκειται στην ουσία για επανένωση, καθώς στο πρότζεκτ θα συμμετάσχουν το βασικό καστ και οι δημιουργοί όπως αναφέρει ο ιστότοπος Variety. 

Ο πρωταγωνιστής Τόνι Σαλούμπ θα ενσαρκώσει για ακόμα μια φορά τον Άντριαν Μονκ, τον ντετέκτιβ που πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και έχει πολλές φοβίες. 

Αλλα μέλη του καστ που επιστρέφουν είναι οι Τεντ Λεβίν (Λέλαντ Στοτλμέγιερ), Τρέιλορ Χάουαρντ (Νάταλι Τίγκερ), Τζέισον Γκρέι – Στανφορντ (Ράντι Ντίσερ), Μελόρα Χάρντιν (Τρούντι Μονκ) και ο Χέκτορ Ελιζόντο ως τον δρα. Νίβεν Μπελ. 

Το πρότζεκτ έχει τον τίτλο «Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie». Η ιστορία ακολουθεί τον ντετέκτιβ στην επίλυση μιας τελευταίας και «πολύ προσωπικής υπόθεσης που περιλαμβάνει τη δημοσιογράφο και αγαπημένη του θετή κόρη Μόλι, η οποία ετοιμάζεται για τον γάμο της». 

Ο δημιουργός της σειράς Αντι Μπρέκμαν γράφει το σενάριο και είναι παραγωγός του φιλμ, με τον Σαλούμπ να συμμετέχει στην παραγωγή εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια που οι ηθοποιοί επανενώνονται. Τον Μάιο του 2020, οι Σαλούμπ, Χάουαρντ, Λεβίν και Γκρέι – Στάνφορντ συμμετείχαν σε μια μικρού μήκους παραγωγή με το όνομα «Mr. Monk Shelters in Place». 

Ο «Ντετέκτιβ Μονκ» προβλήθηκε αρχικά στο δίκτυο USA Network. Η σειρά διήρκησε οκτώ σεζόν και αποτελούνταν από 125 επεισόδια. Το φινάλε της αστυνομικής σειράς που παρουσιάστηκε το 2009, σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Συνολικά, ο «Ντετέκτιβ Μονκ» κέρδισε 8 βραβεία Emmy, συμπεριλαμβανομένων τριών στην κατηγορία Καλύτερου Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά για τον Σαλούμπ. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή