Ερχονται spinoffs του «Fast & Furious» – Μαζί και ταινία με γυναίκες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

Ερχονται spinoffs του «Fast & Furious» – Μαζί και ταινία με γυναίκες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

Ολα οσα είπε ο Βιν Ντίζελ για αυτά που ετοιμάζει

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βιν Ντίζελ ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται μια σειρά από spinoffs των δημοφιλών ταινιών «Fast & Furious». Μάλιστα, σε αυτά θα προστεθεί και ένα φιλμ με γυναίκες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

«Ξεκίνησα να αναπτύσσω το γυναικείο spinoff το 2017 μαζί με άλλα spinoffs. Οσο πιο σύντομα παραδώσω το φινάλε, τόσο γρηγορότερα θα κυκλοφορήσουν όλα τα spinoffs», δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος. 

Το «Fast X» είναι το πρώτο από τα δυό μέρη του φινάλε, αλλά «είναι γλυκόπικρο να σκέφτεσαι το τέλος της ιστορίας», είπε ο Ντίζελ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 12 Μαΐου, αποκάλυψε ότι το φινάλε μπορεί να χωριστεί σε τρεις ξεχωριστές ταινίες. «Κοιτάξτε πόσοι χαρακτήρες και σπουδαίο ταλέντο υπάρχει στο φιλμ», είπε χαρακτηριστικά για τα γυρίσματα μιας 12ης ταινίας. «Αυτοί οι χαρακτήρες είναι ελκυστικοί και χρειάζεται να τους δούμε περισσότερο». 

Το «Fast X» περιλαμβάνει την επιστροφή των Ζιζέλ (Γκαλ Γκαντότ) και Λουκ Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον). Ο Ντίζελ παραδέχεται ότι δεν ήταν εύκολο να κρατήσει μυστική την εμφάνιση των δύο αυτών χαρακτήρων. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που τους έχω και πάλι μαζί και ακόμα πιο ενθουσιασμένος που θα παρακολουθήσω τις αντιδράσεις των θαυμαστών». 

Στο κόκκινο χαλί, η συμπρωταγωνίστρια στο «Fast X» Μισέλ Ροντρίγκεζ αποκάλυψε ότι η Γκαντότ είχε συμμετάσχει σε γυρίσματα προηγούμενων ταινιών, αλλά κόπηκαν στο μοντάζ.

«Γυρίσαμε διαφορετικές σκηνές πολύ καιρό πριν, οι οποίες ίσως να μην ταίριαζαν στη συγκεκριμένη ταινία ως φινάλε», επιβεβαίωσε ο Ντίζελ. 

Ωστόσο, η Ροντρίγκεζ δεν είναι σίγουρη για το αν θα συμμετάσχει στα spinoffs. «Παραδίδεις τη σκυτάλη, πηγαίνεις στην πίσω θέση. Οταν πρόκειται για τη νέα γενιά, πρέπει να το κάνεις αυτό. Είναι ο μόνος τρόπος να τους αφήσεις να καθορίσουν το μέλλον». 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή