Ερχεται η πέμπτη ταινία Τζον Γουίκ – Σε πρώιμο στάδιο η παραγωγή

Ερχεται η πέμπτη ταινία Τζον Γουίκ – Σε πρώιμο στάδιο η παραγωγή

Η καναδική εταιρεία ψυχαγωγίας Lionsgate επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο του δημοφιλούς franchise

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του φιλμ «John Wick: Κεφάλαιο 4», ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει για τη συνέχεια της ιστορίας. 

Η καναδική εταιρεία ψυχαγωγίας Lionsgate επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται για την πέμπτη ταινία του δημοφιλούς franchise, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. 

Ο επικεφαλής της Lionsgate, Τζο Ντρέικ, είπε στους επενδυτές ότι η εταιρεία ήταν υπέρ του επεκταθεί το σύμπαν του Τζον Γουίκ. «Τώρα επεκτεινόμαστε, όχι μόνο στον χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αλλά και τη δημιουργία spin-offs. Αυτό έχει ανακοινωθεί επισήμως, όπως γνωρίζετε, είναι η ταινία “Ballerina” με πρωταγωνίστρια την Ανα ντε Αρμας. Είναι το πρώτο spinoff που θα κυκλοφορήσει του χρόνου. Βρισκόμαστε σε στάδιο ανάπτυξης τριών ακόμα πρότζεκτ, ανάμεσά τους το “John Wick 5” και μια τηλεοπτική σειρά με το όνομα “The Continental”. Χτίζουμε αυτόν τον κόσμο συνεχώς». 

Το «John Wick: Κεφάλαιο 4» κυκλοφόρησε στα σινεμά στις αρχές της χρονιάς, εντυπωσιάζοντας το κοινό και έχοντας μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Δεδομένης αυτής της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισε η ταινία, είναι λογικό να επιθυμεί η Lionsgate την επέκταση του σύμπαντος. 

Το 2022, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης CCXP στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ο Ριβς άφησε να εννοηθεί ότι η ταινία «Ballerina» διαδραματίζεται σε μια χρονική περίοδο μεταξύ του «John Wick Κεφάλαιο 3: Parabellum» και το τέταρτο κεφάλαιο. Οπως επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης Τσαντ Σταχέλσκι, τα γεγονότα της «Ballerina» λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια αυτού του εξάμηνου χρονικού διαστήματος.  

Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει στον ρόλο του Τζον Γουίκ. Μαζί με αυτόν, στη νέα ταινία θα παρακολουθήσουμε τους Ιαν ΜακΣέιν και Λανς Ρέντικ.

Η «Ballerina» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου του 2024, ενώ η σειρά «The Continental» θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα Peacock τον Σεπτέμβριο. 

Με πληροφορίες από το Collider 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή