Ο Τζόνι Ντεπ παράτησε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ο Τζόνι Ντεπ παράτησε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα κρύα του λουτρού άφησε τους παραγωγούς του σίκουελ «Πειρατές της Καραβαϊκής» ο Τζόνι Ντεπ, αφού αποφάσισε να εγκαταλείψει τα γυρίσματα της ταινίας που διεξάγονται στην Αυστραλία και να επιστρέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να επισκεφθεί την σύζυγό του.

Την αποκάλυψη έκανε εφημερίδα της Αυστραλίας, αναφέροντας ότι ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του,  Άμπερ Χερντ τσακώνονταν σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα τα ΜΜΕ των ΗΠΑ αναφέρουν ότι η παραγωγή της ταινίας είχε ζητήσει από την κυρία Ντεπ να εγκαταλείψει τα γυρίσματα αφού η συμπεριφορά τους ενοχλούσε τους πάντες.

Τελικά, σύμφωνα με την Gold Coast Bulletin, ο σταρ του Χόλιγουντ εγκατέλειψε το βράδυ της Τετάρτης τα γυρίσματα του σίκουελ "Οι Νεκροί δεν λένε Παραμύθια" που γίνονται στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας.

"Επιστρέφει στις ΗΠΑ με την πρώτη διαθέσιμη ιδιωτική πτήση", δήλωσε άνθρωπος της παραγωγής στην εφημερίδα.

Η Χερντ φέρεται ότι επέστρεψε στις ΗΠΑ μαζί με τα δυο τεριέ του ζεύγους, Πίστολ και Μπου, που έπρεπε να εγκαταλείψουν την Αυστραλία μετά την απειλή των αυστραλιανών αρχών να τους κάνουν ευθανασία, επειδή εισήλθαν παράνομα στην χώρα χωρίς να έχει ακολουθηθεί η απαιτούμενη διαδικασία να τεθούν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με την Bulletin, το αρχικό σχέδιο ήταν να τα συνοδεύσει ο Τζόνι Ντεπ πίσω στις ΗΠΑ, αλλά ο διάσημος ηθοποιός άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή έπειτα από παρέμβαση των παραγωγών της ταινίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή