Πρόσωπα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προς 2,2 εκατομμύρια δολάρια πουλήθηκε ένα ιστορικό σετ ντραμς, το οποίο ο θρυλικός Ρίνγκο Σταρ (φωτ.) χρησιμοποίησε σε μερικές από τις πρώτες ηχογραφήσεις των Beatles, όπως «Can’t Buy Me Love», «She Loves You», «All My Loving» και «I Want to Hold Your Hand». To συγκεκριμένο σετ «εξυπηρέτησε» επίσης σε περισσότερες από 200 ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος μεταξύ 1963 και 1964. Αξίζει να σημειωθεί πως στη δημοπρασία «βγήκαν στο σφυρί» ακόμη περίπου 800 αντικείμενα του καλλιτέχνη και της συζύγου του, Μπάρμπαρα Μπαχ.

(…) Εφυγε την περασμένη Παρασκευή από τη ζωή, μόλις στα 48 του χρόνια, ο Σκοτ Γουίλαντ, πρώην τραγουδιστής των Stone Temple Pilots. Με τη σπουδαία μπάντα από το Σαν Ντιέγκο, ο Γουίλαντ γνώρισε μεγάλη εμπορική και κριτική επιτυχία, την οποία και κεφαλαιοποίησε με τη συμμετοχή του στο σούπερ γκρουπ Velvet Revolver, μαζί με πρώην μέλη των Guns and Roses. Η χρόνια εξάρτησή του, ωστόσο, από την ηρωίνη και την κοκαΐνη οδήγησε (αναπόφευκτα) στην καρδιακή προσβολή…

(…) Τις περισσότερες υποψηφιότητες (11) από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη συγκέντρωσε ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ, ενόψει της απονομής των φετινών μουσικών βραβείων Grammy. Ο άνθρωπος, ο οποίος θεωρείται «κληρονόμος» των σπουδαίων χιπ χοπ καλλιτεχνών της τελευταίας 20ετίας, είναι υποψήφιος μεταξύ άλλων και στις κατηγορίες του άλμπουμ της χρονιάς (για το εξαιρετικό «To Pimp a Butterfly») και του τραγουδιού της χρονιάς («Alright»). Κατά τα λοιπά, σημαντικές υποψηφιότητες έχουν επίσης η Τέιλορ Σουίφτ, ο Εντ Σίραν και οι Αλαμπάμα Σέικς.

(…) Το πολυαναμενόμενο φιλμ «Hail, Caesar!» των αδελφών Κοέν επιλέχθηκε για να ανοίξει το φετινό Φεστιβάλ Βερολίνου, στις 11 Φεβρουαρίου. Η ταινία αφηγείται την (κωμική) ιστορία της απαγωγής ενός σταρ του σινεμά (Τζορτζ Κλούνεϊ) κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας χολιγουντιανής παραγωγής της δεκαετίας του 1950. Δίπλα στον Κλούνεϊ πρωταγωνιστούν ακόμα η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Τζος Μπρόλιν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή