Βραβεία Οσκαρ 2016: Προβλέψεις, απόψεις και ψηφοφορία

Βραβεία Οσκαρ 2016: Προβλέψεις, απόψεις και ψηφοφορία

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πρόβες τελείωσαν, οι τελευταίες πινελιές μπήκαν, τα κόκκινα χαλιά στρώθηκαν και το Dolby Theater του Λος Ατζελες είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του για την 88η τελετή απονομής των Βραβείων Οσκαρ, που θα αρχίσει να μεταδίδεται ζωντανά στις 03:30 της Δευτέρας (Nova).

 

Ως προς τα προγνωστικά, οι περισσότερες προβλέψεις συμφωνούν στα περισσότερα. Οι New York Times δίνουν Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας στην "Επιστροφή" του Ινιαρίτου. Το ίδιο προβλέπει και το IMDB, με βάση τις συνολικές προβολές της κάθε ταινίας. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θεωρείται σίγουρος για το Οσκαρ Α΄Ανδρικού ρόλου, όπως επίσης η Μπρι Λάρσον για τον Α΄ Γυναικείο Ρόλο στο "Δωμάτιο".

Για τον Β΄Ανδρικό ρόλο, οι ΝΥΤ προβλέπουν τον Συλβέστερ Σταλόνε από το "Κριντ: Η γέννηση ενός θρύλου" και οι προβολές του IMDB τον Τόμ Χάρντι από την "Επιστροφή". Στον Β΄ Γυναικείο συμφωνούν ότι θα επικρατήσει η Αλίσια Βικάντερ από το "Κορίτσι από τη Δανία".

Οι ΝΥΤ προβλέπουν επίσης ότι "Τα μυαλά που κουβαλάς" θα φύγει με το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, το "Amy: Το Κορίτσι πίσω από το όνομα" με το Οσκαρ Ντοκυμαντέρ και το ουγγαρέζικο "Son of Saul" με το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Οι χρήστες του kathimerini.gr δίνουν κι αυτοί τα μεγάλα βραβεία στην "Επιστροφή", στον Ινιαρίτου και στον Ντι Κάπριο, αλλά στον Α΄ Γυναικείο Ρόλο δίνουν ελαφρύ προβάδισμα στην Κέιτ Μπλάνσετ για το "Carol". O Σταλόνε προηγείται και στις προτιμήσεις των χρηστών μας, όπως και η Αλίσια Βικάντερ.

Ψηφίστε τα δικά σας Οσκαρ!

Διαβάστε επίσης:

Η στρατηγική στη φετεινή σκακιέρα των Οσκαρ – Δημήτρης Μπούρας

1 ερωτηση 3 απαντησεις: Σε ποιον ή ποια ηθοποιό θα δίνατε φέτος ένα Οσκαρ; – Σάκης Ιωαννίδης

Ο Δημήτρης Μπούρας και ο Αιμίλιος Χαρμπής δίνουν τα Οσκαρ Α΄Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου

Μάρκ Ράφαλο: Ρεπόρτερ για Οσκαρ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή