«Ημέρα ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή»: Πάντα γνωρίζαμε ότι θα επιστρέψουν, όπως και η Hamilton

«Ημέρα ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή»: Πάντα γνωρίζαμε ότι θα επιστρέψουν, όπως και η Hamilton

3' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Hamilton, εταιρεία γνωστή για τα πρωτοποριακά ρολόγια ακριβείας της, καθώς και για τον ηγετικό ρόλο της στον κόσμο της αεροπορίας και του κινηματογράφου, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη φέτος το καλοκαίρι στη νέα υπερπαραγωγή της 20th Century Fox, Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή, είκοσι χρόνια μετά από την πρώτη ταινία Ημέρα Ανεξαρτησίας.

Στις 22 Ιουνίου, μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη προβολής της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες, η Hamilton σε συνεργασία με την 20th Century Fox και την Odeon διοργάνωσε μια καλοκαιρινή βραδιά avant premiere για τους φίλους και συνεργάτες της, στο Cine Paris, όπου είχε και τη χαρά να φιλοξενήσει τον Γιώργο Λιανό και τον Νίκο Αναδιώτη. 

Ημέρα ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή

Πάντα ξέραμε ότι θα επιστρέψουν. Αφού το «Ημέρα Ανεξαρτησίας» επαναπροσδιόρισε την κινηματογραφική περιπέτεια, το επόμενο επικό κεφάλαιο εξερευνά μια διαφαινόμενη απειλή παγκόσμιας καταστροφής χωρίς προηγούμενο. Χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων, και μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Ρόλαντ Έμεριχ, ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία, καθώς και άλλες μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες όπως το «Μετά την Επόμενη Μέρα».  Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Ημέρα ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή» είναι Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Μπιλ Πούλμαν, Μάικα Μονρό, Τράβις Τρόουπ,Ουίλιαμ Φίκτνερ Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Τζαντ Χιρς, Τζέσι Άσερ, , Σίλα Ουόρντ,  Μπρεντ Σπάινερ, Βίβικα Α. Φοξ και  AngelaBaby.

Η ταινία «Ημέρα ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή» θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 23 Ιουνίου.

«Ημέρα ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή»: Πάντα γνωρίζαμε ότι θα επιστρέψουν, όπως και η Hamilton-1

Η Hamilton στις 22 Ιουνίου, μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη προβολής της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες, διοργάνωσε μια ειδική πρεμιέρα για τους φίλους και συνεργάτες της, στο Cine Paris, όπου είχε και τη χαρά να φιλοξενήσει τον Γιώργο Λιανό και τον Νίκο Αναδιώτη. 

#TimeMatters

Ο χρόνος μετράει, καθώς ο κόσμος συσπειρώνεται για να σώσει τον πλανήτη από την εισβολή των εξωγήινων και την ανθρώπινη καταστροφή. Στην εναέρια μάχη τάσσεται ο πιλότος Τζέικ Μόρισον, τον οποίο υποδύεται ο Λίαμ Χέμσγουορθ, φορώντας έναν στιβαρό αυτόματο χρονογράφο Khaki X-Wind. Αυτό το δυναμικό ρολόι που έχει κατασκευαστεί για περιπέτεια ενώ υποστηρίζει τη στρατιωτική κληρονομιά του προσαρμόζεται τέλεια σε όλες τις αμυντικές αποστολές. Τα κουμπιά στην από ανοξείδωτο ατσάλι κάσα του 44 χιλιοστών έχουν κατασκευαστεί με μοναδικό τρόπο για να σχηματίζουν ένα Χ, ενώ το κατεργασμένο δερμάτινο λουράκι δίνει μια κομψή πινελιά vintage. Στο εσωτερικό, ο αυτόματος μηχανισμός του ενεργοποιεί το χρονογράφο και τις λειτουργίες ημέρας-ημερομηνίας, καθώς και έναν υπολογιστή γωνίας έκπτωσης που έχει δημιουργηθεί ειδικά για πιλότους, έτσι ώστε να μπορούν να μετρήσουν τους πλευρικούς ανέμους. Ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε εξωγήινη τεχνολογία, η διατήρηση της αίσθησης του χρόνου είναι σημαντική και το Hamilton Khaki X-Wind θα απαντήσει σχολαστικά στην ανάγκη για ακρίβεια.

Στη γεμάτη δράση «Ημέρα της Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή», πρωταγωνιστούν επίσης μερικά άλλα ρολόγια της Hamilton που τα φοράνε άλλα μέλη του cast, ξεκινώντας με τον Τζεφ Γκόλντμπλαμ που φοράει ένα κομψό αυτόματο Jazzmaster με λειτουργία GMT για την παρακολούθηση της ώρας σε διαφορετικές πόλεις κατά την εισβολή εξωγήινων. Ένα Thinomatic θεάται στον καρπό του Μπιλ Πούλμαν, ενώ ο Τζέιμς Α. Γουντς θα φοράει ένα Khaki Pilot Automatic Chronograph, επιλεγμένο για την ακρίβεια της ώρας και το στρατιωτικά εμπνευσμένο σχεδιασμό του, γιατί #TimeMatters όταν η γη είναι υπό επίθεση.

Η παρουσία της Hamilton στην «Ημέρα της Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή» είναι η τελευταία μετά από μια σειρά με περισσότερες από 450 τοποθετήσεις ρολογιών της σε ταινίες. Η πρώτη συνεργασία ήταν 65 χρόνια πριν όταν τα ρολόγια της μάρκας εμφανίστηκαν στο The Frogmen. Από τότε, η Hamilton συνεργάστηκε στενά με τους σχεδιαστές κοστουμιών και σκηνικών για να παρέχει ρολόγια σε παραγωγούς ταινιών.

Λόγω της συνεχούς συνεργασίας της με το Χόλιγουντ, η Hamilton αναγνωρίζει το ευρύ φάσμα ευκαιριών που δίνει το κόκκινο χαλί. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, η μάρκα δημιούργησε τα βραβεία Hamilton Behind The Camera Awards, τα οποία διοργανώνονται σε Λος Άντζελες και Σαγκάη. Τα βραβεία αποτίουν φόρο τιμής στα λαμπερά ταλέντα εκτός οθόνης που συμβάλλουν στην ποιότητα μιας κινηματογραφικής ταινίας και στη διαρκή εντύπωση που κάνει στο κοινό της.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.hamiltonwatch.comwww.facebook.com/hamiltonwatchwww.twitter.com/hamiltonwatch

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή