ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Tο 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας ανοίγει αυλαία

to-22o-diethnes-festival-kinimatografoy-tis-athinas-amp-8211-nychtes-premieras-anoigei-aylaia-2152146

Άνοιξε η αυλαία για το 22o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, που αποτελεί την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση του σινεφίλ αθηναϊκού κοινού, για άλλη μία χρονιά με μεγάλο χορηγό τον OTE TV.

Η επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη συμμετοχή πολλών σινεφίλ, καλεσμένων του φεστιβάλ, ηθοποιών, καλλιτεχνών και συνεργατών. Προβλήθηκε η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ, Julieta. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει έως τις 2 Οκτωβρίου με πρόγραμμα που περιλαμβάνει κινηματογραφικές πρεμιέρες, σπάνιες σινεφίλ παραγωγές, αφιερώματα, ντοκιμαντέρ και φιλμ μικρού μήκους, αλλά και εκδηλώσεις, όπως πάρτι και ειδικές προβολές.

Μέσα από τα κανάλια του, ο OTE TV προσφέρει πλούσιο κινηματογραφικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει blockbusters, ταινίες σε πρώτη προβολή, βραβευμένες παραγωγές και ταινίες που καθόρισαν την παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία, αγαπημένες ταινίες του ελληνικού σινεμά και φυσικά βραβευμένες ξένες σειρές. Μεγάλη έμφαση δίνεται και στο ντοκιμαντέρ, και ειδικότερα το ελληνικό ντοκιμαντέρ, το οποίο ο ΟΤΕ TV στηρίζει μέσα από το πρόγραμμα των συμπαραγωγών του, αλλά και με δικές του πρωτότυπες παραγωγές για το κανάλι OTE HISTORY.