Παρακολουθώντας σινεμά από… κρεβάτια, πουφ και τσουλήθρες

Παρακολουθώντας σινεμά από… κρεβάτια, πουφ και τσουλήθρες

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι κοινό μυστικό πως οι πολυκινηματογράφοι στην Ελλάδα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στα φιλμ που απευθύνονται σε παιδιά, προκειμένου να περισώσουν κάπως τα κέρδη της πεσμένης, τα τελευταία χρόνια, κίνησής τους.

Αλλωστε και σε παγκόσμια κλίμακα, τα παιδιά (μαζί με τους συνοδούς τους) αποτελούν εξαιρετικά σταθερό κοινό για τις κινηματογραφικές αίθουσες, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στις γιγάντιες εισπράξεις (άνω του ενός δισ. δολαρίων) που αποδίδει η κάθε μία από τις πιο δημοφιλείς παιδικές ταινίες.

Δεν είναι παράξενο λοιπόν που τα Village Cinemas –συγκεκριμένα στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης– αποφάσισαν να διαμορφώσουν μια νέα αίθουσα, την «Village Kids», η οποία απευθύνεται πρωτίστως στους μικρούς θεατές και προορίζεται να προβάλλει τις κορυφαίες παιδικές ταινίες της παγκόσμιας παραγωγής. Οπως φαίνεται δε, σε αυτές περιλαμβάνονται και τα φιλμ βασισμένα σε ήρωες κόμικς.

Με 9 καθίσματα-κρεβάτια και 36 καθίσματα-πουφ, τα οποία συνθέτουν μια χαρούμενη πολυχρωμία, η κάθε προβολή μετατρέπεται έτσι σε άνετη και διασκεδαστική εμπειρία για όλη την οικογένεια – αρκεί να μη μας πάρει ο ύπνος! Οσο για τη βαρετή αναμονή πριν από την έναρξη της ταινίας που συνήθως φέρνει και… φασαρίες, αυτή μετριάζεται χάρη στην επίσης χρωματιστή τσουλήθρα που έχει τοποθετηθεί στο εσωτερικό της αίθουσας, για να παίζουν τα παιδιά. H «Village Kids» έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της από τις 15 Ιουνίου, ενώ αυτή την εβδομάδα προβάλλει τα «Αυτοκίνητα 3» και τη «Wonder Woman». Η τιμή του εισιτηρίου για τη νέα αίθουσα είναι η ίδια με τις υπόλοιπες, ωστόσο, προφανώς και λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας, συστήνεται η κράτηση θέσεων μέσω του villagecinemas.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή