Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας “Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού”

Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας “Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού”

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου και του Ευθύμη Φιλίππου στον κινηματογράφο Δαναό. Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού, η ταινία που απέσπασε το βραβείο Σεναρίου στο φετινό φεστιβάλ Καννών, αποτελεί την τέταρτη συνεργασία του σκηνοθέτη και του σεναριογράφου μετά τον Κυνόδοντα, τις Άλπεις και τον Αστακό, κάτι το οποίο επεσήμανε και η κ. Ειρήνη Σουγανίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Feelgood. Ανοίγοντας την βραδιά, υπογράμμισε πως η Feelgood στήριξε από την αρχή της συνεργασίας τους το δίδυμο, και ο Κυνόδοντας υπήρξε η πρώτη ταινία μυθοπλασίας της εταιρείας στον χώρο της κινηματογραφικής διανομής.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκε ο Ευθύμης Φιλίππου, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό πριν την προβολή, καθώς και πλήθος καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό χώρο, ανάμεσά τους ο Λάκης Λαζόπουλος, οι ηθοποιοί Άρης Σερβετάλης, Αργύρης Ξάφης, Σοφία Φιλιππίδου, Λυδία Φωτοπούλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Σοφία Κόκκαλη και Ξανθή Γεωργίου, ο χορογράφος Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο μουσικός και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Βούλγαρης, οι σκηνοθέτες Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, Τάσος Μπουλμέτης, Νίκος Καραθάνος και Δημήτρης Καραντζάς, ο συγγραφέας Αχιλλέας Κυριακίδης, η τραγουδίστρια Βίκυ Καρατζόγλου και ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογράφου, Βασίλης Κατσούφης.

Σύνοψη ταινίας

Ο Steven (Colin Farrell) είναι ένας διαπρεπής καρδιοχειρουργός, παντρεμένος με την Anna (Nicole Kidman), μία καταξιωμένη οφθαλμίατρο. Είναι ευκατάστατοι και ζουν ευτυχισμένοι με τα δύο τους παιδιά, τη δεκατετράχρονη Kim (Raffey Cassidy) και τον δωδεκάχρονο Bob (Sunny Suljic). O Steven έχει αναπτύξει φιλική σχέση με τον Martin (Barry Keoghan), ένα δεκαεξάχρονο αγόρι, ορφανό από πατέρα, το οποίο μοιάζει να έχει υπό την προστασία του. Τα πράγματα παίρνουν ολέθρια τροπή όταν ο γιατρός συστήνει τον Martin στην οικογένεια του, αναστατώνοντας τον κόσμο τους, ενώ ο ίδιος καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε μια ασύλληπτη θυσία και τον κίνδυνο να χάσει τα πάντα.

2 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή