Εσπασε τα ταμεία η ταινία για τον Φρέντι Μέρκιουρι στο πρώτο διήμερο της προβολής της

Εσπασε τα ταμεία η ταινία για τον Φρέντι Μέρκιουρι στο πρώτο διήμερο της προβολής της

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θεαματική υποδοχή επεφύλαξε το κοινό στην πρεμιέρα της ταινίας «Bohemian Rhapsody» με θέμα τη ζωή του θρυλικού Φρέντι Μέρκιουρι.

Παρά τα προβλήματα κατά το στάδιο της παραγωγής αλλά και ορισμένες μέτριες κριτικές, η πρεμιέρα της ταινίας, το Σαββατοκύριακο, έκανε στις ΗΠΑ εισπράξεις 50 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ διεθνώς πέτυχε εισπράξεις 72,5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό.

Τα νούμερα θεωρούνται ότι κινούνται πολύ πάνω από τις αρχικές εκτιμήσεις που ανέμεναν εισπράξεις περί τα 30 έως 40 εκατομμύρια δολάρια κατά το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας.

Ωστόσο οι κινηματογραφόφιλοι, σημειώνει το Associated Press, πλημμύρισαν τις αίθουσες για να απολαύσουν τη συγκλονιστική ερμηνεία του Μάλεκ και να ξαναβιώσουν την ατμόσφαιρα των συναυλιών των Queen.

«Είναι  ένα πανηγύρι των Queen και της μουσικής τους και νομίζω κάναμε πολύ καλή δουλειά στο να δείξουμε στον κόσμο πως ακριβώς ήταν η ιστορία», λέει ο Κρις Αρονσον, επικεφαλής διανομής της Fox.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή