ΧΟΡΟΣ

Το πρώτο μπαλέτο σε μουσική… των Rolling Stones (βίντεο)

μελανι

Μια παράσταση μπαλέτου με μουσική των Rolling Stones – αν μη τι άλλο –  είναι μία… εναλλακτική προσέγγιση του κλασσικού χορού – ειδικά όταν είναι σε χορογραφία της μπαλαρίνας συντρόφου του Μικ Τζάγκερ.

Μετά τη θριαμβευτική υποδοχή που επεφύλαξαν οι Ρώσοι  στην παράσταση Porte Rouge (Κόκκινη Πόρτα), εμπνευσμένη από το ξέφρενο στυλ χορού του «γερόλυκου της ροκ» τον προηγούμενο μήνα στην Αγία Πετρούπολη, το μπαλέτο παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης.

«Ελπίζω ότι θα απολαύσετε αυτό το υπέροχο, νέο μπαλέτο. Και τη μουσική, φυσικά». Με αυτό το ηχογραφημένο μήνυμα, ο  frontman των  Rolling Stones υποδέχτηκε τους θεατές στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου.

Σύμφωνα με το Guardian, διάσημες επιτυχίες του συγκροτήματος όπως το Paint it Black, Sympathy for the Devil και She's a Rainbow συνόδευαν τις μπαλαρίνες ενώ ο ίδιος ο Μικ Τζάγκερ παρακολούθησε την παράσταση, δύο μόλις εβδομάδες αφού υπεβλήθη σε εγχείρηση καρδιάς. 

Δείτε  το βίντεο από την πρεμιέρα της παράστασης στη Ρωσία, στο θέατρο Mariinsky της Αγίας Πετρούπολης, που ανέβασε η Χάμρικ στον λογαριασμό της σο Instagram

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

@mariinsky  @igorkolb

A post shared by Melanie Hamrick (@melhamrick) on