Ο Κιθ Έρμπαν «Ψυχαγωγός της Χρονιάς» στα βραβεία Κάντρι Μουσικής

Ο Κιθ Έρμπαν «Ψυχαγωγός της Χρονιάς» στα βραβεία Κάντρι Μουσικής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κιθ Έρμπαν παρέλαβε το κορυφαίο τρόπαιο στην τελετή απονομής των Βραβείων της Ακαδημίας Κάντρι Μουσικής (Academy of Country Music Awards) που διοργανώθηκε χθες στο MGM Grand Garden Arena, στο Λας Βέγκας.

Ο γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία και μεγαλωμένος στην Αυστραλία σταρ της κάντρι μουσικής, τιμήθηκε με το βραβείο Ψυχαγωγός της Χρονιάς στην 54η τελετή απονομής των ACM Awards με οικοδέσποινα (για 16η φορά) την τραγουδίστρια, Ρίμπα ΜακΕντάιρ.

Όταν άκουσε το όνομά του και κλήθηκε να παραλάβει το βραβείο, ο Κιθ Έρμπαν φίλησε τη σύζυγό του, ηθοποιό Νικόλ Κίντμαν, η οποία καθόταν στο κοινό και αγκαλιάστηκε από τους συναδέλφους του, τραγουδιστές της κάντρι Τζέισον Άλντιν και Κρις Στέιπλετον.

Η Κέισι Μασγκρέιβς η οποία κέρδισε βραβείο Grammy στην κατηγορία Καλύτερο Άλμπουμ της Χρονιάς με το «Golden Hour»  νωρίτερα φέτος, κέρδισε το ίδιο βραβείο από την Ακαδημία Κάντρι Μουσικής. Επίσης επέστρεψε σπίτι με το βραβείο Γυναίκα Καλλιτέχνης της Χρονιάς.

Ο Κιθ Έρμπαν «Ψυχαγωγός της Χρονιάς» στα βραβεία Κάντρι Μουσικής-1

Οι Dan + Shay ήταν μεταξύ των άλλων μεγάλων νικητών της βραδιάς, παραλαμβάνοντας τα βραβεία στις κατηγορίες Ντουέτο της Χρονιάς και Single και Τραγούδι της Χρονιάς για το «Tequila».

Ο Κιθ Έρμπαν «Ψυχαγωγός της Χρονιάς» στα βραβεία Κάντρι Μουσικής-2

Ο Τόμας Ρετ τιμήθηκε με το βραβείο Άνδρας Καλλιτέχνης της Χρονιάς και στην ομιλία του αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα το χαρίσει στους  Dan + Shay, ώστε έχουν τέσσερα έπαθλα.

Ο Κιθ Έρμπαν «Ψυχαγωγός της Χρονιάς» στα βραβεία Κάντρι Μουσικής-3

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή