Μουσικά βραβεία MTV με λάμψη, αλλά και… ισότητα

Μουσικά βραβεία MTV με λάμψη, αλλά και… ισότητα

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οχι μόνον έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της, ένα εντυπωσιακό, πολύχρωμο σόου όπου ερμήνευσε δύο μεγάλες επιτυχίες του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Lover», αλλά ήταν και η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς. Η Τέιλορ Σουίφτ έφυγε από τη φετινή διοργάνωση των βραβείων MTV στο Prudential Center του Νιου Τζέρσεϊ έχοντας στις αποσκευές της τα σημαντικότερα βραβεία.

Επίσης, έδωσε και έναν ακτιβιστικό τόνο στην ομιλία της, λέγοντας στο κοινό που την καταχειροκρότησε ότι, ψηφίζοντας ως καλύτερο βίντεο της χρονιάς το τραγούδι της «You Need To Calm Down», «δείξατε ότι θέλετε έναν κόσμο όπου όλοι αντιμετωπίζονται ισότιμα». Ο άλλος μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν ο ράπερ Lil Nas X, ο οποίος κέρδισε το βραβείο για το «τραγούδι της χρονιάς», ενώ στην κατηγορία «καλλιτέχνης της χρονιάς» νικήτρια ήταν η Αριάνα Γκράντε, η οποία όμως απουσίαζε καθώς είχε προγραμματισμένη συναυλία στο Μάντσεστερ στο πλαίσιο του Pride.

Ξεχώρισαν επίσης οι Λίζο, Καμίλα Καμπέγιο και Σον Μέντες. Το τιμητικό βραβείο «Michael Jackson Video Vanguard» αυτή τη χρονιά πήγε στη Μίσι Ελιοτ για την επιτυχημένη πορεία της στη μουσική βιομηχανία εδώ και δύο δεκαετίες. Η ερμηνεία της σε τραγούδια από το σύνολο της καριέρας της ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές. Η ίδια στον ευχαριστήριο λόγο της δήλωσε ότι «αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά για μένα. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα βρισκόμουν στη σκηνή για να το παραλάβω».  Μοντέλα, ηθοποιοί, σελέμπριτις και πολλοί τραγουδιστές –υποψήφιοι και μη για βραβείο– παρακολούθησαν τη λαμπερή βραδιά στο Νιου Τζέρσεϊ. Εκτός από την Τέιλορ Σουίφτ και τη Μίσι Ελιοτ, στη σκηνή για να τραγουδήσουν ανέβηκαν επίσης η Λίζο, η Καμίλα Καμπέγιο, η Μάιλι Σάιρους κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή