Κυκλοφόρησε επίσημα μετά από 21 χρόνια το άλμπουμ Streets of Philadelphia

Κυκλοφόρησε επίσημα μετά από 21 χρόνια το άλμπουμ Streets of Philadelphia

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο διάσημος καλλιτέχνης Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen) κυκλοφόρησε επίσημα μετά από 21 χρόνια το Streets of Philadelphia, το  εμβληματικό live άλμπουμ που ηχογραφήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1999, στη Φιλαδέλφεια.

Ο τίτλος του άλμπουμ προέρχεται από το τραγούδι που έγραψε για την ταινία του 1993 «Φιλαδέλφεια», με πρωταγωνιστές τους Τομ Χανκς και Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Το άλμπουμ δεν ήταν ποτέ επίσημα διαθέσιμο και για πολλά χρόνια κυκλοφορούσε ως bootleg, ενώ στην ηχογράφηση συμμετέχει το συγκρότημα του τραγουδιστή, οι «The E Street Band».

Η πώληση του άλμπουμ έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της επίσημης σελίδας του Αμερικάνου μουσικού.

Η συναυλία του 1999 άνοιξε με το Incident on 57th Street και το The Ties That Bind ενώ ακούστηκαν 22 τραγούδια. 

Το άλμπουμ ενώ περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια όπως το Prove it All Night, Atlantic City, Point Blank, Badlands, Tenth Avenue Freeze Out και πολλά άλλα.

Τον Μάιο, ο Μπρους έδωσε στη δημοσιότητα μια σπάνια ζωντανή εμφάνιση από το 1981 με στόχο να ενισχύσει το ταμείο ανακούφισης πληγέντων από την πανδημία Covid-19 στο Νιου Τζέρσεϊ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή