Brit Awards 2022: Λίαμ Γκάλαχερ, Εντ Σίραν, Doja Cat θα ερμηνεύσουν στη σκηνή

Brit Awards 2022: Λίαμ Γκάλαχερ, Εντ Σίραν, Doja Cat θα ερμηνεύσουν στη σκηνή

Οι Λίαμ Γκάλαχερ, Εντ Σίραν, Dave, Doja Cat και Little Simz είναι ανάμεσα στους τραγουδιστές που θα συμμετάσχουν στα Brit Awards 2022 ζωντανά στο O2 Arena του Λονδίνου στις 8 Φεβρουαρίου

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία – Brit Awards 2022, η μεγαλύτερη γιορτή για τη μουσική βιομηχανία της Βρετανίας, πλησιάζουν και οι διοργανωτές ανακοίνωσε τους καλλιτέχνες που θα βρεθούν στη σκηνή της τελετής απονομής για να ερμηνεύσουν επιτυχίες τους.

Οι Λίαμ Γκάλαχερ, Εντ Σίραν, Dave, Doja Cat και Little Simz είναι ανάμεσα στους τραγουδιστές που θα συμμετάσχουν στην φετινή εκδήλωση η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί ζωντανά στο O2 Arena του Λονδίνου στις 8 Φεβρουαρίου. Η τελετή θα μεταδοθεί από το βρετανικό δίκτυο ITV, το ITV Hub και το κανάλι των Brit Awards στο YouTube.

Ο Γκάλαχερ αναμένεται να επιστρέψει στη σκηνή των βραβείων, τρία χρόνια μετά την εμφάνισή του στην τελετή απονομής του 2018. Ο μουσικός, όπως ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter, θα ερμηνεύσει το νέο του σίνγκλ «Everything’s Electric».

Παρά την απόφαση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου να χαλαρώσει τους περιορισμούς, στη χώρα εξακολουθούν να καταγράφονται περισσότερα από 100.000 νέα κρούσματα της Covid-19 και πάνω από 330 θάνατοι καθημερινά, καθώς εξαπλώνεται η μετάλλαξη Όμικρον.

Επομένως, για να διασφαλιστεί μια ασφαλής εκδήλωση, οι διοργανωτές ζητούν από τους καλλιτέχνες, τους υποψήφιους και όλους τους καλεσμένους να παρουσιάσουν αρνητικό rapid test κατά την άφιξή τους στον χώρο. Όσον αφορά τους παρευρισκόμενους, τα μέτρα κοινωνικής απόστασης δεν θα ισχύουν αλλά θα τους ζητηθεί να φορούν μάσκες όταν δεν θα τρώνε, πίνουν ή όταν κάθονται στις θέσεις τους.

Μεταξύ των ερμηνευτών, ο Εντ Σίραν, οι ράπερ Dave και Simbiatu Ajikawo γνωστός και ως Little Simz είναι υποψήφιοι σε τέσσερις κατηγορίες ο καθένας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή