Κέλι Κλάρκσον και Σνουπ Ντογκ οι παρουσιαστές της αμερικανικής «Eurovision»

Κέλι Κλάρκσον και Σνουπ Ντογκ οι παρουσιαστές της αμερικανικής «Eurovision»

Η Κέλι Κλάρκσον και ο Σνουπ Ντογκ θα είναι οι παρουσιαστές του επερχόμενου Αμερικανικού Διαγωνισμού Τραγουδιού, τύπου Eurovision που θα κάνει πρεμιέρα στο αμερικανικό δίκτυο NBC αυτόν τον Μάρτιο

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κέλι Κλάρκσον και ο Σνουπ Ντογκ θα είναι οι παρουσιαστές του επερχόμενου Αμερικανικού Διαγωνισμού Τραγουδιού, τύπου Eurovision που θα κάνει πρεμιέρα στο αμερικανικό δίκτυο NBC αυτόν τον Μάρτιο. 

Ο νέος διαγωνισμός, που ανακοινώθηκε το 2020 είχε προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο, όμως υπήρξαν καθυστερήσεις από το NBC. Τι θα παρακολουθήσουμε; Ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει πρωτότυπες μουσικές ερμηνείες από καλλιτέχνες που αντιπροσωπεύουν και τις 50 πολιτείες, τα πέντε υπερπόντια εδάφη, και την πρωτεύουσα των ΗΠΑ και θα διαγωνίζονται για να κερδίσουν τον τίτλο του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού σε ένα μεγαλειώδες θέαμα, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Κέλι Κλάρκσον και Σνουπ Ντογκ οι παρουσιαστές της αμερικανικής «Eurovision»-1
Σνουπ Ντογκ. Φωτ. AP

«Είναι τιμή μου να παρουσιάζω τον Αμερικανικό Διαγωνισμό Τραγουδιού μαζί με την Κέλι Κλάρκσον γνωστή και ως Μις Τέξας» δήλωσε ο Σνουπ Ντογκ. «Είμαι θαυμάστρια, μου αρέσει η ιδέα της Eurovision και είμαι ενθουσιασμένη που φέρνω το μουσικό φαινόμενο στην Αμερική. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τον Snoop και ανυπομονώ να δω κάθε πολιτεία και περιοχή που εκπροσωπείται από καλλιτέχνες που θα τραγουδούν τα δικά τους τραγούδια», είπε η Κλάρκσον.

Ο Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού θα ξεκινήσει στις 21 Μαρτίου και θα μεταδίδεται για οκτώ εβδομάδες. Ο μεγάλος τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 9 Μαΐου, μια ημέρα πριν από τον πρώτο ημιτελικό του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας. Η λίστα με τους 56 σόλο τραγουδιστές, ντουέτα ή συγκροτήματα θα ανακοινωθεί αργότερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή