Ασάντι: Απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Ασάντι: Απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Η Ασάντι αναγνωρίστηκε για την καριέρα της στη μουσική. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ασάντι αναγνωρίστηκε για την καριέρα της στη μουσική. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Η τελετή μεταδόθηκε ζωντανά στο YouTube με τους Ja Rule και Τιτσίνα Άρνολντ στον ρόλο παρουσιαστών.

«Θα έπρεπε να μπεις στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες επειδή είσαι όμορφος άνθρωπος, θα έπρεπε να μπεις στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως όμορφο ανθρώπινο πνεύμα» είπε η Άρνολντ για τη φίλη της.

Ο συνεργάτης της, ράπερ και ηθοποιός Ja Rule σχολίασε τη μακροχρόνια φιλία του με την Ασάντι λέγοντας: «Έχουμε μοιραστεί τόσες πολλές στιγμές μαζί, αλλά αυτή είναι τόσο ξεχωριστή. Η απόκτηση αστεριού στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ είναι σαν την κορυφή της κορυφής».

Η Ασάντι ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, τον Θεό, την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές που την οδήγησαν στη Λεωφόρο της Δόξας και δάκρυσε αναφερόμενη στη στήριξη που είχε από τη μητέρα της.

«Το πρώτο ταξίδι της μαμάς μου στο Λος Άντζελες… περπάτησε σε αυτό το τετράγωνο και μπήκε σε ένα κατάστημα με σουβενίρ όταν έκανα το μιξάζ του πρώτου μου άλμπουμ Ασάντι» είπε η καλλιτέχνης. «Αγόρασε έναν από τα αστέρια του Χόλιγουντ με πινακίδα και τύπωσε το όνομά μου. Μου είπε: “θα αποκτήσεις ένα από αυτά μια μέρα”» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η μητέρα της εμφανίστηκε με την ίδια πινακίδα στη σκηνή και αγκάλιασε την κόρη της.

«Είναι τόσο σουρεαλιστικό που έχω ένα από αυτά τα αστέρια στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ για πάντα να το βλέπουν τα παιδιά μου» είπε η τραγουδίστρια.

Η καριέρα της 41χρονης ξεκίνησε με το ομότιτλο άλμπουμ της Ασάντι το 2002, το οποίο έγινε αμέσως μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε. Έφτασε στη θέση 1 στα charts Billboard Top 200 και R&B Album και σημείωσε ρεκόρ στο SoundScan ως το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις από οποιαδήποτε πρωτοεμφανιζόμενη γυναίκα καλλιτέχνη. Το επίτευγμα την οδήγησε στα ρεκόρ Γκίνες.

Κέρδισε επίσης Grammy για το Καλύτερο Σύγχρονο R&B Άλμπουμ για το «Ashanti», δύο Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία και το βραβείο Soul Train Aretha Franklin Entertainer of the Year.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή