Κέντρικ Λαμάρ: Θα είναι διπλός ο νέος του δίσκος;

Κέντρικ Λαμάρ: Θα είναι διπλός ο νέος του δίσκος;

Αυτό είναι το πιθανότερο που μπορούμε να συμπεράνουμε από τον νέο, μυστήριο φάκελο που προσέθεσε στο site του, «Oklama»

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από αναμονή χρόνων, πριν από δύο εβδομάδες ο Κέντρικ Λαμάρ ανακοίνωσε αυτό που περίμεναν όλοι: την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ.

Έτσι ο επερχόμενος δίσκος του ράπερ και τελευταίος του για την TDE θα έχει τον τίτλο «Mr. Morale & the Big Steppers» και θα είναι διαθέσιμος στα ακουστικά μας στις 13 Μαΐου.

Το παραπάνω νέο το μάθαμε μέσα από το μυστήριο site του Lamar, «Oklama», από το οποίο μας έχει δώσει και στο παρελθόν διάφορες πληροφορίες και από ό,τι επίσης πληροφορηθήκαμε από την εν λόγω ανακοίνωση, οποιοδήποτε νέο αφορά τον νέο του δίσκο θα προέρχεται από εκεί. 

Έτσι, τώρα, ο Κέντρικ Λαμάρ ήρθε να προσθέσει έναν ακόμα φάκελο στην oldschool αρχική σελίδα του «Oklama».

Κλικάροντας κανείς τον μαύρο φάκελο, θα βρει μια φωτογραφία έτοιμη για αποκωδικοποίηση: ένα χέρι που κρατάει ένα κόκκινο βιβλίο που έχει το όνομα του νέου δίσκου του Λαμάρ και δύο CDs, με το ένα να λέγεται «Steppers» και το άλλο «Morale».

Τα CDs αυτά φαίνεται να είναι τα «master copies» όπως γράφουν επιπλέον πάνω και από το γεγονός ότι είναι δύο, δε μένει παρά να συμπεράνουμε με σχετική ασφάλεια πως το «Mr. Morale & the Big Steppers» θα είναι ένας διπλός δίσκος. 

Εδώ είμαστε πάντως, για να δούμε τι άλλο «γρίφο» θα μας βάλει ο Λαμάρ μέσα από το «Oklama» μέχρι τις 13 Μαΐου.

 

Με πληροφορίες από το Pitchfork. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή