Eurovision: Οι πρώτες αναρτήσεις της Αμάντα Γεωργιάδη σε Instagram και Twitter μετά την πρόκριση

Eurovision: Οι πρώτες αναρτήσεις της Αμάντα Γεωργιάδη σε Instagram και Twitter μετά την πρόκριση

Λίγο μετά την πρόκριση της ελληνικής συμμετοχής στον τελικό του Σαββάτου, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision Αμάντα Γεωργιάδη, εξέφρασε την αγάπη και το «ευχαριστώ» σε όσους την ψήφισαν μέσα από ανάρτησή της στο Instagram

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο μετά την πρόκριση της ελληνικής συμμετοχής στον τελικό του Σαββάτου, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision Αμάντα Γεωργιάδη, εξέφρασε την αγάπη και το «ευχαριστώ» σε όσους την ψήφισαν μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Η νεαρή καλλιτέχνις δημοσίευσε στο Instagram Stories, μια φωτογραφία από τα παρασκήνια στο στάδιο «Pala Olimpico» στο Τορίνο της Ιταλίας, με τον εαυτό της να χαμογελάει. Πάνω στην εικόνα, έγραψε «Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ».

Eurovision: Οι πρώτες αναρτήσεις της Αμάντα Γεωργιάδη σε Instagram και Twitter μετά την πρόκριση-1

Αντίστοιχα, στον λογαριασμό της στο Twitter, έγραψε: «Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την αγάπη σας. Wow».

Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις 10 χώρες που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό στις 14 Μαΐου. Οι υπόλοιπες χώρες που προκρίθηκαν είναι οι: Ελβετία, Αρμενία, Ισλανδία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ουκρανία, Μολδαβία, Ολλανδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή