Την αυτοβιογραφία του ετοιμάζει ο Bono

Την αυτοβιογραφία του ετοιμάζει ο Bono

Το βιβλίο θα χωρίζεται σε 40 κεφάλαια, καθένα από το οποία θα έχει τον τίτλο ενός κομματιού των U2

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχουν γραφτεί πολλά τις τελευταίες δεκαετίες για τον frontman της μεγαλύτερης μπάντας της Ιρλανδίας, παρ’ όλα αυτά, ο Bono των U2 ετοιμάζει τώρα να γράψει κι ο ίδιος για τον εαυτό του και συγκεκριμένα, την πρώτη του αυτοβιογραφία. 

Το βιβλίο για τη ζωή του μουσικού θα έχει τίτλο «Surrender» και θα αφηγείται τόσο τα παιδικά του χρόνια στο Δουβλίνο, όσο και την πορεία των U2 προς την κορυφή αλλά και την ακτιβιστική δράση του. 

Η αυτοβιογραφία του Bono θα χωρίζεται σε 40 κεφάλαια, καθένα από το οποίο θα παίρνει το όνομά του από κάποιο κομμάτι των U2. Κάθε κεφάλαιο θα συνοδεύεται επιπλέον από ένα σκίτσο, δια χειρός του ίδιου του Bono. 

Για τη σκέψη πίσω από το βιβλίο, ο Ιρλανδός μουσικός είπε πως «ήθελα να ζωγραφίσω λεπτομερώς αυτά που μόνο είχα σχεδιάσει στα τραγούδια. Τους ανθρώπους, τα μέρη και τις δυνατότητες στη ζωή μου». 

Μαζί με την ανακοίνωση, ο Bono έδωσε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο στο οποίο διαβάζει ένα απόσπασμα από το βιβλίο. Συγκεκριμένα, αυτό στο οποίο αφηγείται πώς έγραψε το πρώτο τραγούδι των U2 την ημέρα που έκλεισε τα 18 του χρόνια.

Το «Surrender» αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου. 

Με πληροφορίες από τον Guardian. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή