Eurovision 2022: Σε ποια σειρά θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον τελικό

Eurovision 2022: Σε ποια σειρά θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον τελικό

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου όπου και ανακοινώθηκε η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι 25 χώρες στον τελικό

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δεύτερος ημιτελικός του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με 10 από τις 18 χώρες που συμμετείχαν συνολικά να περνούν στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας.

Οι χώρες που κέρδισαν μια θέση στον τελικό και θα διαγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο είναι οι: Βέλγιο, Τσεχία, Αζερμπαϊτζάν, Πολωνία, Φινλανδία, Εσθονία, Αυστραλία, Σουηδία, Ρουμανία και Σερβία.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου όπου και ανακοινώθηκε η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι 25 χώρες στον τελικό. Η ελληνική συμμετοχή με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die Together» θα εμφανιστεί στη 17η θέση, μετά από το Βέλγιο και πριν από την Ισλανδία. Η Κύπρος, με την Ανδρομάχη και το τραγούδι «Ela» δεν κατάφερε να προκριθεί.

Eurovision 2022 – Η σειρά εμφάνισης των 25 χωρών στον τελικό

  1. Τσεχία
  2. Ρουμανία
  3. Πορτογαλία
  4. Φινλανδία
  5. Ελβετία
  6. Γαλλία
  7. Νορβηγία
  8. Αρμενία
  9. Ιταλία
  10. Ισπανία
  11. Ολλανδία
  12. Ουκρανία
  13. Γερμανία
  14. Λιθουανία
  15. Αζερμπαϊτζάν
  16. Βέλγιο
  17. Ελλάδα
  18. Ισλανδία
  19. Μολδαβία
  20. Σουηδία
  21. Αυστραλία
  22. Ην. Βασίλειο
  23. Πολωνία
  24. Σερβία
  25. Εσθονία

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή