Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα» (εικόνες)

Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα» (εικόνες)

Μερικές ώρες μετά τον τελικό του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord, δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βραδιά στον λογαριασμό της στο Instagram

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μερικές ώρες μετά τον τελικό του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο στάδιο Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας, η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjordη οποία βγήκε όγδοη με το τραγούδι «Die Together», δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βραδιά στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και στήριξή σας. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και χαρούμενη. (Στέλνω) μεγάλες αγκαλιές στην οικογένεια, τους φίλους, τους θαυμαστές και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα. Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και όλους τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους – είσαστε όλοι τόσο απίθανοι!», έγραψε η 24χρονη τραγουδίστρια στη λεζάντα.

Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα» (εικόνες)-1

Νικητές της φετινής Eurovision στέφθηκαν οι Kalush Orchestra από την Ουκρανία με το τραγούδι «Stefania». Δεύτερο στην κατάταξη ήταν το Ηνωμένο Βασίλειο και τρίτη η Ισπανία.

Στο διαγωνιστικό τμήμα, η ελληνική συμμετοχή εμφανίστηκε στη 17η θέση αποσπώντας πολύ θερμό χειροκρότημα από το κοινό. Οι χώρες που έδωσαν 12 βαθμούς στην Ελλάδα ήταν οι: Ολλανδία, Νορβηγία, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία και Ελβετία. Το Σαν Μαρίνο, η Ουκρανία και η Λετονία έδωσαν στη χώρα 7 βαθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή