Post Malone: «Είναι πολύ δύσκολο για μένα να κάνω κάτι φυσικό στο TikTok»

Post Malone: «Είναι πολύ δύσκολο για μένα να κάνω κάτι φυσικό στο TikTok»

Ο γνωστός ράπερ τοποθετήθηκε για την δημοφιλή πλατφόρμα σε συνέντευξή του στον Ζέιν Λόου και το Apple Music 1

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελευταία, δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που έχουν σχολιάσει την πίεση που τους ασκείται ώστε να γίνουν viral τα τραγούδια τους στο TikTok. 

Ο Post Malone, που μόλις κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο, «Twelve Carat Toothache», έδωσε συνέντευξη στον Ζέιν Λόου και το Apple Music 1 και σχολίασε μεταξύ άλλων και την σχέση του με τα social media. 

Ο μουσικός σχολίασε χαρακτηριστικά τα θετικά της πλατφόρμας του TikTok: «Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να κάνεις τους ανθρώπους να ακούσουν τη μουσική σου», συνεχίζοντας: «Και το TikTok είναι τόσο σπουδαίο… είναι υπέροχο. Ανακαλύπτεις ταλαντούχους ανθρώπους εκεί».

Παρ’ όλα αυτά, ο Post Malone τόνισε επίσης πως δεν τον προσελκύει ιδιαίτερα το να δημιουργεί περιεχόμενο στην εφαρμογή: «Είναι πολύ δύσκολο για μένα να δημιουργήσω κάτι φυσικό» λέει, προσθέτοντας ότι ήταν «ενδιαφέρον» που άκουσε τη γνώμη της τραγουδίστριας Halsey για το TikTok.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως, «Η αλλαγή νοοτροπίας και η αποστασιοποίηση από τα social media επηρέασαν πραγματικά την ζωή μου με θετικό τρόπο».

Πάντως, όλα αυτά δεν σημαίνουν πως απεχθάνεται τελείως τα social media. «Κάνε αυτό που είναι σωστό για σένα. Στο τέλος της μέρας θα πρέπει να αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου» λέει. «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι με το οποίο δεν νιώθω πολύ άνετα», διευκρινίζει.

 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή