Θα ακούσουμε σύντομα νέο δίσκο από την Λάνα Ντελ Ρέι;

Θα ακούσουμε σύντομα νέο δίσκο από την Λάνα Ντελ Ρέι;

Αυτό άφησε πάντως να εννοηθεί ο μάνατζερ της Καλιφορνέζας τραγουδίστριας

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολυγραφότατη είναι τα τελευταία χρόνια η Λάνα Ντελ Ρέι, μιας και από το 2019 έως σήμερα έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ: το «Norman Fucking Rockwell» το 2019 και δύο δίσκους μέσα στο 2021, το «Chemtrails Over the Country Club» αλλά και το «Blue Banisters». 

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, δεν θα αργήσουμε να ακούσουμε και την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της «βασίλισσας της Δυτικής Ακτής». 

O Μπεν Μόουσον και μάνατζερ της μουσικού, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή 5 Ιουνίου, με ένα άρθρο με «20 αξέχαστες εμφανίσεις στο Hollywood Bowl», στο οποίο συμπεριλαμβανόταν και μια εμφάνιση της Ντελ Ρέι εκεί από το 2019. 

Ο Μόουσον αφού εγκωμίασε την Ντελ Ρέι, έγραψε στην δημοσίευση πως «Έρχεται νέα μουσική». 

Η ίδια η τραγουδίστρια σχολίασε την ανάρτηση, για να πάρει την εξής απάντηση από τον μάνατζέρ της: «Σε αγαπώ. Άλλο ένα όμορφο και αληθινό άλμπουμ μουσικοσυνθέτριας έρχεται σύντομα». 

Στο μεταξύ, η Λάνα Ντελ Ρέι έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό W, στην οποία δεν έκρυψε πως γράφει νέα μουσική, και μάλιστα, αυτή την φορά δουλεύει το νέο υλικό της με έναν αρκετά αφιλτράριστο τρόπο. 

Μένει να δούμε, λοιπόν, πότε θα ακούσουμε τον νέο της δίσκο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ben M (@bentap77)

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή