Στο νέο της κομμάτι, η Μπίλι Άιλις βλέπει «TV»

Στο νέο της κομμάτι, η Μπίλι Άιλις βλέπει «TV»

Δείτε την 20χρονη ποπ σταρ να παίζει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι σε συναυλία της στο Μάντσεστερ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάει σχεδόν ένας χρόνος από όταν η Μπίλι Άιλις κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Happier Than Ever» και έκτοτε, δεν έχουμε ακούσει κάτι καινούργιο από αυτήν. 

Όπως φαίνεται, όμως, η 20χρονη ποπ σταρ δεν σταματά να γράφει μουσική με τον αδερφό της, Φινέας. Για την ακρίβεια, αυτό τον καιρό η Άιλις βρίσκεται σε περιοδεία και σε έναν από τους σταθμούς της, το Μάντσεστερ, η τραγουδίστρια έπαιξε για πρώτη φορά ένα νέο κομμάτι. 

Το τραγούδι έχει τίτλο «TV» και η Μπίλι Άιλις το προλόγησε ως εξής στην εμφάνισή της στο ΑΟ Arena: «Έχουμε να παίξουμε κάποιο καινούργιο κομμάτι πριν αυτό κυκλοφορήσει από το 2017 ή το 2018. Αυτό εδώ μόλις το γράψαμε και απλά θέλαμε να το παίξουμε για εσάς». 

Αυτή ήταν και η πρώτη εμφάνιση της Άιλις στην Βρετανία από το 2019 και την εμφάνισή της στο Reading, με άλλους βρετανικούς σταθμούς να έπονται, όπως οι εμφανίσεις της στο Ο2 Arena στο Λονδίνο. 

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το νέο κομμάτι της Μπίλι Άιλις, «TV», παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Stereogum.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή