Ο Νικ Κέιβ μεταμορφώνεται σε animation για την μικρή οθόνη

Ο Νικ Κέιβ μεταμορφώνεται σε animation για την μικρή οθόνη

Στο «Before They Were Gods», θα δούμε τον Αυστραλό μουσικό σε μια φανταστική συνάντηση με τον Σουηδό ροκ σταρ Τάστρομ που τους θέλει φίλους στην εφηβεία

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχουμε δει στο παρελθόν τον Νικ Κέιβ να γίνεται κόμικ και τώρα, ήρθε η σειρά να τον δούμε να γίνεται και animation. 

Για την ακρίβεια, ο Αυστραλός μουσικός θα συμπρωταγωνιστεί σε μια νέα τηλεοπτική σειρά animation μαζί με τον Σουηδό ροκ μουσικό Τάστρομ. 

Η σειρά θα λέγεται «Before They Were Gods» και σε αυτήν, θα δούμε τους δύο μουσικούς σε μία φανταστική συνάντηση, στην οποία είναι δύο 14χρονοι φίλοι στα 70s. Μια εποχή δηλαδή, που οι δυο τους δεν είχαν αποκτήσει ακόμη την φήμη της μετέπειτα πορείας τους, ο μεν Κέιβ με μπάντες όπως οι Birthday Party και μετέπειτα οι Bad Seeds, ο δε Τάστρομ με τους Ebba Grön και τους Imperiet.

Μπορεί στο animation να είναι φίλοι, αλλά δεν σημαίνει πως οι προσωπικότητές τους σε αυτό μοιάζουν: ο Τάστρομ είναι ένας «σκληρός υπαρξιστής», σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ενώ, ο Νικ Κέιβ είναι ένας «ζορισμένος διονυσιακός αγνωστικιστής». 

Αυτή θα είναι και η πρώτη «συνάντηση» των δύο δημοφιλών μουσικών, μιας και δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στην πραγματική ζωή.

O Νικ Κέιβ δήλωσε σχετικά: «Εφόσον δεν πήγα ποτέ στην Σουηδία το 1971 και δεν έχω συναντήσει ποτέ τον Τάστρομ, προφανώς και με ιντριγκάρει να μάθω τι δεν κάναμε ποτέ». 

Όσο για τον Τάστρομ, δήλωσε πολύ λιτά πως «Πάντα ήθελα να γίνω ένας ήρωας καρτούν». 

Η ιδέα για το «Before They Were Gods» ήρθε στον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Μανς Μάρλιντ…στον ύπνο του: «Ενώ κοιμόμουν, είδα δύο από τους μουσικούς μου ήρωες ως νεαρούς έφηβους, να πίνουν φθηνή μπύρα και να συζητούν για την αγάπη και το νόημα της ζωής. Ξύπνησα γράφοντας και έχω προσπαθήσει “να μαθαίνω τα νέα τους” έκτοτε». 

Την παραγωγή του animation θα αναλάβει η Yellow Bird της Banijay και μας προετοιμάζει για «μια αυθεντική περιπέτεια, με soundtrack που σκοτώνει και μια ιστορία που θα προσελκύσει το κοινό σε όλο τον κόσμο». 

Με πληροφορίες από το Pitchfork και το Hollywood Reporter. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή